02-11-2006, 21:38
| Użytkownik Expert
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
| Troy Alves [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]
02-11-2006, 21:41
| Użytkownik Expert
| Odp: Troy Alves
Moim zdaniem Troy Ma jedna z najładniejszych Muskulatur z współczesnych kulturystów,tylko jednego niemoge zrozumiec ze dlaczego był ostatni na MR.OLYMPIA
03-11-2006, 06:36
| Użytkownik Super Expert
Podziękował: 11
Dostał 96 razy "Dzięki" w 93 postach
Bo nie ma przekozackiej masy,jak inni koksownicy,właśnie taka sylwetka mi się podoba.
|
| |
03-11-2006, 13:32
Dostał 5 razy "Dzięki" w 4 postach
wyglada niezle ael ja tam wole wiecej masy
|
| |
03-11-2006, 13:36
Dla mnie super wygląd,dobre proporcje i suchy mięsień,nawet w poza startem.
|
| |
03-11-2006, 20:50
| Użytkownik Expert
taki wyglad to moje marzenie
03-11-2006, 20:54
Nie tylko twoje,chyba każdego kto cwiczy |
| |
03-11-2006, 21:33
| Gość | Odp: Troy Alves Cytat: |
Napisał OLIMP taki wyglad to moje marzenie | Cytat: |
Napisał Litwin_81 Nie tylko twoje,chyba każdego kto cwiczy Wink | ja wole muskulature jak Dexter Jackson |
| |
04-11-2006, 07:04
Bryan a on nie jest muskularny?Założe się że gdybyś go spotkał na ulicy to byś był w grubym szoku i nie mówił że wolisz bardziej muskularne,traktujesz go jak zawodnika fitness  .A tak swoją drogą i ta i dextera sylwetka jest nie osiagalna dla nas.
|
| | Tagi | alves, american, amerykański, arnold, błąd, bodybuilders, championships, cla, classic, dexter, ego, europa, federacji, federation, fit, fitness, galerie, grand, idealny, ifbb, ironman, jackson, kif, kulturysta, kulturystów, kulturystycznej, litwin, masy, mięsień, muscular, npc, olimp, olimpia, olympia, phoenix, prix, ron, ronnie, roy, sami, san, show, siłowych, strength, sylwetka, team, treningów, usa, vita, waga, wielki, września, wygrac, wygrać, wygrywa, wzrost, zawodach, zawodnicy, zawodników, zwycięzca  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |