Witam. Od jakiegoś czasu interesuję się SARM'ami - po zebraniu informacji na ten temat, postanowiłem je wypróbować na sobie, jako mój pierwszy kontakt z czymś mocniejszym niż
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] (nigdy nie byłem na cyklu SAA) Jako, że rozpocząłem właśnie pierwszą redukcję w moim zyciu, a do tego planuję troszkę podleczyć stawy, a szczególnie łokcie, postanowiłem spróbować Ostaryny i GW.
Coś o mnie:
Wiek 20(rocznikowo 21)
Waga 84
Wzrost 182
Bodyfat: Ok 15%, kaloryfer widać.
Talia ok: 79/80
Biceps: 41
Wyniki silowe:
Wyciskanie płaska: 120
Martwy ciąg: 162,5
Przysiady:110
Badania:
wykonane - znam stan obecny, więc wiadomo do czego należy później wrócić. Wszystko normie - testo nawet wysoko.
Dawki środków:
Ostaryna 1tydz 10mg, 2-8 20mg
GW myślę o braniu po 10mg przez 60 dni, ale jestem otwarty na propozycje.
Trening:
Push, pull, legs. Często również intuicyjny, robię to na co mam największą ochotę, jednak z zachowaniem proporcji pomiędzy liczbą dni treningowych poszczególnych partii.
Dieta:
Liczę kalorie, staram się mieć powyżej 2g
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] na kg masy ciała. Zamierzam póki co przytrzymać kaloryke na 2800 i zobaczyć co się bd działo przy braniu ostaryny i GW.
Suplementacja:
Kompleks witamin
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]
Carbo podczas treningu pite
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] do uzupełniania diety
CEL CYKLU:
Zrzucenie tłuszczu, po cichu liczę na małą rekompozycje. Redukcje zamierzam ciągnąć do dobrze uwidocznionych skosów i zyłach na brzuchu, bicu itp.
Mile widziane rożnego rodzaju rady odnośnie SARMów, redukcji itp.
Jak będziecie chcieli to mogę prowadzić swego rodzaju dziennik w któym będę zapisywał moje odczucia z przeprowadzanego cyklu.
Pozdro