21-03-2016, 21:45
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
| Odp: Redukcja Osta+ GW
pierwsza, czytałem o nich dużo i oglądałem sporo materiałów na yt i postanowiłem spróbować
|
| |
21-03-2016, 23:14
| Użytkownik Nowicjusz
Ty gruby weź sobie jakąś dietę ogarnij, a nie pier%^lisz głupoty  Tymi sarmami to chyba sobie żarcie zastępujesz jak tyle tego będziesz żarł, a patrząc na twoją wagę, wymiary i wyniki siłowe nie powiedziałbym, że ćwiczysz |
| |
22-03-2016, 23:03
| Użytkownik Nowicjusz
Majkello kolego mój drogi, wyzywać to Ty sobie idź kolegów w realu a nie na forum żale wylewasz. to że miałeś trudne dzieciństwo nie znaczy że musisz całą tą gorycz wylewać na forach  powiedz mi lepiej w której kwestii popełniłem błąd a nie lecisz po całości żeby zabłysnąć swoją jakże wysoką inteligencją. Zdania też zresztą składasz tak że ani kupy ani dupy z twojej wypowiedzi. Próbuję doradzić w jakiś sposób koledze a Ty swoją wypowiedzią pokazujesz jedynie poziom debilizmu jaki reprezentujesz. Nie pozdrawiam
|
| |
23-03-2016, 18:42
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 1
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Dziękuje za porady.
Od 3 dni biorę SARMy, na razie 10mg osty i 20mg GW dziennie, postanowiłem ze na ten pierwszy cykl spróbuje lajtowo przetestować je jak działają na mój organizm na tych 2 puszkach, a w kolejnych cos innego poprobuje ewentualnie.
Jak na razie nie zauwazylem żadnych roznic w treningach, ewentualnie się troszkę bardziej poce. Natomiast w lustrze wydaje mi sie, że wygladam tak samo, albo może minimalnie lepiej.
Jak chcecie to mogę dalej relacjonowac
Pozdro |
| |
24-03-2016, 15:05
| Użytkownik Nowicjusz
Dostał 4 razy "Dzięki" w 4 postach
Dawaj relacje ja GW dopiero za 2-3tyg bd brał Oste to bym zwiększył do 40mg na twoim miejscu albo brał samo GW
|
| |
25-03-2016, 22:22
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 1
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Biorę oba piąty dzień, jak na razie nie zauważyłem jakichś większych efektów. Zobaczymy jak to będzie wyglądało z biegiem czasu
|
| | Tagi | białka, brać, brał, brzuchu, cyklu, ćwiczysz, dzien, dziennik, ego, gruby, ile, kalorie, kaloryfer, krea, kreatyna, masy, moc, osta, pain, pct, pierwsza, pull, redukcja, saa, sarm, silowe, stawy, stosować, temat, tłuszczu, treningach, treningiem, treningowych, treningu, wyniki  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |