Witam!
Ben - zapoznałem się z Twoimi super filmikami na temat SARM-ów - naprawdę super materiał !!!
W jednym z filmików z odpowiedziami zalecasz:
Na cykl 20 tyg:
1-20 tydzien: 30mg MK-677 przez caly cykl
1-2: tydzień: 10mg Ostaryna
3-8: tydzień: 20mg Ostaryna
9-10: tydzień: 4mg LGD
11-14: tydzień: 8mg LGD
14-20: tydzień: 30mg Ostaryna
Czy taki cykl jest ok dla mnie ?
Moje parametry:
wzrost: 168 cm
waga: 63 kg
pas: 74 cm
praca: głównie siedząca
treningi: 4-6 w tygodniu (około 2 godzin dziennie- uwzględniając rozgrzewkę, plan na dzień i aeroby)
plan treningowy i dieta w załącznikach.
Suplementacja do tej pory:
-
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] : Biotech ISO WHEY Zero (rano i wieczorem do owsianki) 25g na porcje
-
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] UMTS RELOADER (podczas treningu) 15 g na porcje
- OMEGA 3 RANO - 2 tabl.
- Biotech Creatine Phosphate (rano i przed treningiem) - 3g na porcje
- przed treningówka: Napa Furry a ostatnio Venom 2.0 według zalecanych dawek na opak. 1 miarki
W zeszłym roku w marcu zacząłem od powolnej suplementacji i codziennych ćwiczeń w piwnicy przy hantlach, sztandze i ławce skośnej.
Od listopada do stycznia dużo biegałem. Złapałem bakcyla więc co drugi dzień co: 12-15 km. (Rekordy życiowe ze startów: 21:07 na 5km, 43:38 na 10 km i 1:43:52 na półmaratonie).
Od stycznia odstawiłem biegi i regularnie chodzę na siłownię i stosuje w/w suplementacje. Zależy mi na masie jakościowej / czysty mięsień.
Jestem za stary by startować w zawodach kulturystycznych itp.
Ale zależy mi na dobrym samopoczuciu, zwiększeniu max do 70-75 kg z zachowaniem rzeźby.
Nie chcę robić nic kosztem utraty zdrowia. Chciałbym w wieku 50 lat wyciskać: 120 kg na klatę zamiast się dializować po stero - stąd zainteresowanie sarmami i mk-677.
Będę Ci bardzo wdzięczny za pomoc
Pozdrawiam:
Damian