12-09-2014, 14:55
| Użytkownik Bywalec
Podziękował: 0
Dostał 7 razy "Dzięki" w 7 postach
| Odp: oxandrolon
nie nie slyszalem od znajomych kolego... ja brałem najwiecej 50mg na dobe oralu siła strasznie w gore poszła. tak strasznie do gory nikt tu nie ma złudzeń... na niskokalorycznej diecie albo inaczej niskoweglowodanowej fajnie wyszczuplałem i wyrobiłem. obwody zostały nieznacznie uszczuplone ale efekt byl zajebisty. oxa tez podnosi siłe i działa najlepiej wtedy gdy jest dieta niskokaloryczna!! i teraz powtorze sie ale wydane pieniadze na oxa to wydane w błoto  poniewaz pieniadze są duże za mała ilość i mniej efektywne niz do winka za mniejsza cene lepsze efekty za wiekszą ilosc  a jesli kazdy tu jest taki chemik że sugeruje sie skladem i jak najmniejszymi efektami ubocznymi to moze trzeba brac aspiryne chociaz i po tym sa skutki uboczne  a podane 80-100mg na dobe to dawki chyba dla kulturystow wychodzacych na scene i wtedy mozna mowic o skutkach ubocznych |
| |
12-09-2014, 22:26
| Użytkownik Super Expert
Podziękował: 11
Dostał 96 razy "Dzięki" w 93 postach
Nie oceniaj wszystkich swoją miarą,ja po 20 mg cetabonu miałem tak wysuszone stawy i ścięgna że nawet profilaktycznie Flex i cissus nie pomógł.
|
| |
12-09-2014, 23:37
| Użytkownik Bywalec
nie trac kasy na oxa... i tak masz 50/50 ze bedziesz mial tam oxa a nie wlasnie winko
oxa 50 tab pakowane masz za 200zł a zeby starczylo na chociaz miesiąc musisz wydac na dwa opakowania razem 400zł winko tej samej firmy co oxa masz za 130 (100tab)  oxa taniej nie dostaniesz no moze +- 20 zł. stać cie? to smialo kupuj oxa ale nie firmy pmp bo to chyba anavar za 150zl i faktycznie masz tego 100tabletek ale bardziej dla kobiet. te mocniejsze to juz porownują do winstrolu
Ostatnio edytowane przez endomorf24 ; 12-09-2014 o 23:49 |
| |
13-09-2014, 00:25
| Użytkownik Nowicjusz
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Musi być OXA po to pod treningu "na wysokim tętnie" przy dużym wysiłku i naciskach na stawy a WINO za mocno wysusza , a wracając do tematu OXY a właściwie ich pakowania gdzieś w necie w Niemczech znalazłem tabletki po 2,5 to chyba apteczne , niech ktoś rozwinie temat
13-09-2014, 07:32
| Odp: oxandrolon Cytat: |
Napisał endomorf24 nie trac kasy na oxa... i tak masz 50/50 ze bedziesz mial tam oxa a nie wlasnie winko
oxa 50 tab pakowane masz za 200zł a zeby starczylo na chociaz miesiąc musisz wydac na dwa opakowania razem 400zł winko tej samej firmy co oxa masz za 130 (100tab)  oxa taniej nie dostaniesz no moze +- 20 zł. stać cie? to smialo kupuj oxa ale nie firmy pmp bo to chyba anavar za 150zl i faktycznie masz tego 100tabletek ale bardziej dla kobiet. te mocniejsze to juz porownują do winstrolu | Ja się i pmp nie pytałem,mam oxe z alpha pharm 50 tab za 170.
|
| |
13-09-2014, 10:32
| Użytkownik Bywalec
nie pytales sie o pmp ale ja sam o niej napisalem uprzedzajac tylko, ale nie zrozumiales chyba.ok no to smigaj po dwie paczuszki oxa na jeden miesiac. i powodzenia
|
| |
13-09-2014, 12:25
| Użytkownik Expert
Podziękował: 10
Dostał 48 razy "Dzięki" w 46 postach
Wino dobre 400zł 100tabl. na cały cykl 3 będzie lekko 3000zł. Po tym stawy bardziej oki niż po iniekcji na mleku w dawkach o połowę mniejszych. Na niskich węglach sa specyfiki które o niebo lepiej się sprawdzają a oxę i wino trochę trudno do siebie porównywać. Takie dawki jak podajesz 100tabl. na miesiąc są liche i pewnie wspomniane wyżej kobiety biorą więcej. Jak brałeś 50mg, to na redukcji pewnie tylko siłę czułeś a efekt wizualny był spowodowany właśnie niskimi węglami i ogólna redukcją.
|
| |
13-09-2014, 14:11
| Użytkownik Bywalec
moze liche ale najwazniejsze że efekty byly i nie mialem problemow ze stawami oraz ogolnymi skutkami ubocznymi o ktorych wspominacie ze sa po winku 
moim marzeniem byłoby wyjść chociaż raz na debiuty żeby jakas pamiatke i coś z tych wszystkich lat treningów MIEĆ  . wtedy prawdopodobnie juz z trenerem własnym i wtedy by sie okazało że byłoby konieczne brać takie dawki o ktorych piszesz  póki co moje pamiatki to zdjecia i rozstępy
Ostatnio edytowane przez endomorf24 ; 13-09-2014 o 14:25 |
| |
13-09-2014, 17:51
Możesz jechać na czysto na debiuty skoro to ma być pamiątka.
|
| |
13-09-2014, 18:20
| Użytkownik Bywalec
*******e na czysto... jak juz tam sie pojawic to cos wygrac  na sucho to moge pod scena zdjecia robić! wygrać i mieć pamiatke w postaci dobrego miejsca o tak bym dodał bo tego nie pisałem |
| | Tagi | ampułki, brać, cisnienie, cykl, cypionat, debiuty, działa, działanie, efekt, ego, flex, gdzie, kobiet, kobiety, koksu, kupić, litwin, miesien, mobile, moc, nowa, nowe, online, organizm, oxandrolon, oxy, pytanie, rzeźba, saa, serii, siła, sprzęt, stawy, steryd, sterydów, tabletek, temat, testosterone, treningach, uboczne, wielka, wino, www, wygrać, zawodników  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |