05-09-2014, 11:23
| Boss Super Expert
Podziękował: 128
Dostał 333 razy "Dzięki" w 230 postach
| Odp: oxandrolon
Shree jest na ten moment na prawdę okay, Alpha tabsy są jak na razie okay, ampułki odradzam od kiedy zamykanie po piec ampułek jest nie z ta zasuwka, ale ze się po prostu jedno na drugie nakłada, z tej "serii" jest (na zewnątrz) megabrudny cypionat, propki nie idą przez online check, mimo ze są z Alpha, a nie podróbki, z Enantatu dupa wam wyeksploduje  Oczekuje zupełny upadek Alphy na poziom innych underow, bo jak raz takie coś się dzieje, to jest już over, wielka szkoda!
Ogólnie to jest wszędzie sytuacja zaniżania wszystkiego, undery szczególnie te w Polsce już lecą tak w kulki ze halo ...
IP jest teraz tez dobre, ale te oryginalne:
Niestety Phenom produkuje sporo fakes IP, które są zaniżone, oryginalny IP kolega z Niemiec dal zbadać (Enantat), wyszło 323mg na ml.
__________________ KO SKLEP - Nasz oficjalny sklep! MUSCLE ZONE kod 5% dla użytkowników KO "KULT-B7" Nie pisze dobrze po polsku... |
| |
06-09-2014, 13:57
| Użytkownik Super Expert
Podziękował: 11
Dostał 96 razy "Dzięki" w 93 postach
Czyli na dzień dzisiejszy warto zainwestować w oxe z Alpha Pharm?
|
| |
06-09-2014, 19:23
Podziękował: 0
Dostał 113 razy "Dzięki" w 113 postach
Dokładnie Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 7_1_2 like Mac OS X) AppleWebKit/537.51.2 (KHTML, like Gecko) Version/7.0 Mobile/11D257 Safari/9537.53 |
| |
09-09-2014, 00:44
| Użytkownik Bywalec
Dostał 7 razy "Dzięki" w 7 postach
nie w oxe ale w winko alphy... winko i oxa to praktycznie to samo tzn i na tym suchy miesień idzie i na tym oraz siła tyle że winka masz wiecej za mniej i lepiej kopie. czasami oxe dodaja ludziska do winka na redukcje jako taki dodatek. no ale ok slabsza oxa moze dla ciebie akurat wystarczy. a na winko trzeba uwazac nie wiem czemu ale kumplowi niucha z nosa leciała po nich... moze dlatego ze cisnienie wieksze ? organizm oslabiony na redukcji?
skorzystam z okazji i sie zapytam jaką metke tzn jakiej firmy polecacie w tej chwili??
|
| |
09-09-2014, 09:18
| Boss Super Expert
Podziękował: 128
Dostał 333 razy "Dzięki" w 230 postach
"winko i oxa to praktycznie to samo" - Oxa i Wino różnią się zupełnie, anaboliczność, androgennosc, skutki boczne (przede wszystkim!) no i działanie jest zupełnie inne - nie mowie o efektach widocznych, tylko o działaniu.
__________________ KO SKLEP - Nasz oficjalny sklep! MUSCLE ZONE kod 5% dla użytkowników KO "KULT-B7" Nie pisze dobrze po polsku... |
| |
09-09-2014, 13:07
Oxa jak dla mnie lepsza,nie nadwyręża stawów/ścięgien,zwiększa ATP i nakręca tarczycę,do tego o wiele mnie hepatoksyczna.
|
| |
09-09-2014, 23:41
| Użytkownik Bywalec
Dostał 7 razy "Dzięki" w 7 postach
litwin ja wiem ze od znajomych slyszałes ze oxa mniej toksyczna a nawet pewnie mowili ze najbezpieczniejszy steryd na swiecie dlatego sie tak uparłeś... ben ja tu mowie tylko o efektach widocznych cenowych i ilosciowych za te ceny  wec moim zdaniem za oxa to tylko przeplacanie pieniedzy...
|
| |
11-09-2014, 14:14
Może ty zdanie na temat koksu czerpiesz od znajomych,ja czytałem badania,czarną księgę koksu i wszędzie było tak jak napisałem.
|
| |
12-09-2014, 11:57
| Użytkownik Expert
Podziękował: 10
Dostał 48 razy "Dzięki" w 46 postach
Ta księga to raczej już nie na czasie.
A kolega z tym porównaniem ilościowym i cenowym efektem tez jest w błędzie:
cykl z winem oralnym np. jaki ostatnio jest na topie sięga dawek 80-100mg na dobe przez nie rzadko 10-12 tygodni i wtedy ten specyfik pokazuje pazur. Biorąc pod uwagę cenę dobrego winstrolu wychodzi drożej od oxy.
Ale pewnie kolega słyszał od swoich znajomych ze 30mg przez 6 tygodni i rzeźba na lato będzie, żyła i ubicie... eee tam szkoda temat rozwijac.
Autor świeci wiedzą a pyta jak ma brać HCG |
| |
12-09-2014, 13:15
To fakt,niektóre opisy są przeterminowane.
|
| | Tagi | ampułki, brać, cisnienie, cykl, cypionat, debiuty, działa, działanie, efekt, ego, flex, gdzie, kobiet, kobiety, koksu, kupić, litwin, miesien, mobile, moc, nowa, nowe, online, organizm, oxandrolon, oxy, pytanie, rzeźba, saa, serii, siła, sprzęt, stawy, steryd, sterydów, tabletek, temat, testosterone, treningach, uboczne, wielka, wino, www, wygrać, zawodników  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |