Witam opsze moje odczucia po O- Bol (ostryna). Biore ja dopiero 17 dzien w dawce 20mg na cylku masowym oprocz tego stosuje tylko monohydrat
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] i czasem jakas przedtreningowke zarzuce. oczywisce nadwyzka kaloryczna etc. trenuje juz kilka lat wiec wiem jakie dzialania ma osta bo wiem jak bylo tylko na odzywkach i diecie. wiec przez pierwszy tydzien nie czulem zadnych efektow a pozniej stopniowo zaczynam odczuwac takie wypelnienie jakby delikatne nabicie miesni i jest to efekt narastajacy ale najwieksza roznice odczuwam przy treningach sila poszla do przodu i to znacznie Ale od ostatnich dwoch trenigow widac znaczaca roznice. samopoczycie bardzo dobre zadnych dolegliwosci czy zmeczenia nie odczuwam. reszte opisze po calym 45 dniowym cyklu. potem wezme LGD tez samo po 2 lub 3 tygodniowej przerwie. dodam ze mialem obawy co do Sarmow bo choruje na chorobe Crohna ale zadnych objawow nie pokazuje jak na razie wiec chyba bedzie ok Pozdrawiam czytelnikow