Witam,
po przeczytaniu przeróżnych opinii na temat dosypek i dziwnych wyników badań w SARMACH i MK postanowiłem podzielić się swoją opinią po 3 miesiącach stosowania MK- 677 Core Labs.
Na początek informacja ,że nigdy nie używałem SAA, z SARM tylko Ostaryna z Laxogeniną (Z dobrymi efektami) .
Przed zapodaniem MK- Wszystkie badania w normie, łącznie z hormonami i wątrobą. Po 3 miesiącach stosowania zrobiłem same
próby wątrobowe, morfologie, cholesterol (bez hormonów) wszystko w normie więc jak komuś wywala wątrobę to raczej jakiś FAKE.
Samo MK mam zamiar zapodawać jeszcze 3 miesiące, od 4 wrzucić LGD (6 tyg).
Mój ogranizm zareagował na MK dokładnie jak opisywał Ben- na początku retencja wody- nabicie mięśni po przebudzeniu, + 2 kg po nieco ponad miesiącu, znaczący wzrost apetytu, zdecydowanie lepsza regeneracja, drętwienie części dłoni (małego palca). Pomimo brania na noc zero problemów z dziwnymi snami, (Bardzo rzadko pamiętam co mi się śniło)
Generalnie polecam ale droga sprawa (ja od razu kupiłem w promo na 6 miechów), jestem ciekaw jakie będą efekty w połączeniu z LGD. (Kolega stosował tej samej firmy i był bardzo zadowolony)
Oczywiście napiszę jakie efekty po dorzuceniu LGD i jak wyniki badań.