01-02-2012, 11:27
| Użytkownik Bywalec
Podziękował: 5
Dostał 4 razy "Dzięki" w 4 postach
| Odp: Mit czy prawda
Wstrzykiwanie oleju jest jak mówisz Azwald symptomem choroby psychicznej. Jaka płytka musi być satysfakcja tych osób z powodu nienaturalnie powiększonych łap. To jest podejście tzw. karka - nie miłośnika kulturystyki. Być za wszelka cenę dużym, nie ważne jakimi środkami heh.
|
| |
01-02-2012, 12:12
| Użytkownik Bywalec
Podziękował: 14
Dostał 3 razy "Dzięki" w 3 postach
Fakt dobrze mówisz. Zawsze się zastanawiałem , jaka jest satysfakcja tych ludzi. Ja cieszę się jak dzieciak z każdego dodatkowego centymetra w obwodach bo wiem , że to wynik mojej ciężkiej pracy. A taki "olejarz" co z tego ma? Nie rozumiem takich ludzi |
| |
01-02-2012, 15:16
| Moderator Super Expert
Podziękował: 141
Dostał 603 razy "Dzięki" w 592 postach
każdy ma inny cel. Jeden chce mieć swietnie wysportowaną sylwetkę by panienki miały kisiel w majtkach, zaś drugi chce wystartować w zawodach i musi mieć symetrię i to docięcie, które zazwyczaj brzydzi laski a zachwyca tych co się znają na rzeczy. Inny jeszcze po prostu chce byś największy na siłowni i zrobi wszystko by tak było, nawet kosztem wstrzykiwania sobie oleju. Tak jak wy nie możecie pojąć dlaczego tacy ludzie wstrzykują sobie olej w mięśnie tak np moja mama nie może za nic pojąc dlaczego ja tak się odżywiam i trenuje na siłowni.
Ostatnio edytowane przez Arnold ; 01-02-2012 o 16:14 |
| |
01-02-2012, 16:09
| Moderator Dobry paker
Podziękował: 11
Dostał 17 razy "Dzięki" w 13 postach
Arnolad ma racje. My nie rozumiemy syntholowcow i sie z nich nie raz smiejemy. Podobnie jest z nami zwykli ludzie tez tego nierozumieja dety, treningow i suplementacji oraz jesli ktos stosuje dopalacze. Oni znas tez sie smieja i twierdza poco to i co to daje a czasma nawet ze jest to chore.
__________________ Powered by Kulturystyka Online
gg 3037360
|
| |
01-02-2012, 16:14
| Użytkownik Bywalec
Podziękował: 5
Dostał 4 razy "Dzięki" w 4 postach
Kto jak kto ale my chyba najlepiej wiemy jak ludzie nas postrzegają  Macie racje, wiekszosc ludzi nas nie rozumie i nie zrozumie. Dieta, te wszystkie reżimy to nasze życie, nasz sposób na życie. I ta walka ze stereotypami - ktoś kto trenuje postrzega nas jako bezmyślnych osiłków. To, że ćwiczę na siłowni nie oznacza, że jestem idiotą |
| |
04-02-2012, 15:27
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 2
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Święta racja Arnold. Z tym że jesli chodzi o syntholowców to naprawde ciezko ich zrozumieć. Osoby takie jak Ty czy ja czy forumowicze KO ćwicza i zdrowo sie odzywiają jak juz wspomniałeś z wielu pobudek ale to zdrowy tryb życia a taki olej w organizmie to jakas MASAKRA. Nie maja w domu internetu by zobaczyć szanownego pana Grega Valentino który jest Królem tych Pojeb....!!!!!!!!
|
| |
04-02-2012, 16:45
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 4
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
A co myślicie o Waldemarze Nolu, który jest wrogiem sterydów a mówi że w życiu maksymalnie miał 57cm po rozgrzaniu w łapie... ??
|
| |
04-02-2012, 17:00
| Użytkownik Expert
Podziękował: 10
Dostał 48 razy "Dzięki" w 46 postach
Zawodnicy w większości są wrogami.
|
| |
04-02-2012, 17:02
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 0
tak tak 50 w łapie bez soku ... zobacz ile mają zawodowcy jak wychodzą na scenę . Ronie coleman 55 zdaje się ? Arnold miał coś koło 53 zależy to od których zawodów ale nie więcej. Zrób ketozę 10 dni a zobaczysz jak lecą obwody... 45 na czysto przy body fat ~ 6-8 % jest mega wynikiem ....
|
| |
04-02-2012, 17:10
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 2
Niewielu zawodowców potrafi sie do tego przyznac tak jak Lee Priest. Dopiero po skończeniu kariery nagle sobie przypominają że brali. Hehehehe. A co do tych 50 cm na kablu bez soku uwazam jak wiekszość z was że przy dobrej genetyce jest to absolutnie wykonalne! |
| | Tagi | attack, bartek, biceps, bicepsie, body, brał, dieta, droga, ego, fat, forum, geloo, gen, genetyka, juniorów, koksu, kulturystyki, łapa, masy, max, mięśnie, mistrzostw, mistrzostwach, moc, mocno, natural, naturalnie, niemczech, obwód, olej, post, priorytet, saa, siłowni, sterydów, suple, suplementy, Świata, temat, trenera, trening, trenuje, usa, weteranów, wielka, wielki, www, wygrać, wystartować, wzrostu, zawodach  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |