Daniel Wilk w Kulturystyka Online
Martyna Kazmieczak w Kulturystyka Online




Wróć   Kulturystyka Online Forum > PARTNERZY > HiTec Nutrition
Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
stare 24-04-2018, 19:37
Użytkownik
Super Expert
 
Zarejestrowany: Dec 2014
Postów: 2 255
Podziękował: 2
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Domyślnie Kuchnia hi tec-a

[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]


Fit Gofry Proteinowe by Classic Muscle. 🤤🍽️🔥
Przepis użytkownika tidus666 z forum kfd.pl 🖐️

Produkty zastosowane w przygotowaniu gofrów:
➡️ mąka owsiana (można zmielić płatki owsiane na mąkę),
➡️ odżywka białkowa HI TEC Whey C-6 (najlepiej waniliowa lub wg gustu),
➡️ jaja kurze,
➡️ proszek do pieczenia lub soda,
➡️ woda gazowana/mleko,
➡️ kakao,
➡️ cynamon,
➡️ serek homogenizowany waniliowy,
➡️ wiórki kokosowe,
➡️ mieszanka orzechów,
➡️ masło orzechowe,
➡️ banany, żurawina, truskawki, jabłka (lub inne bakalie/powidła wg. uznania)

Składniki na ciasto:
➡️ 250g mąki owsianej,
➡️ 100g HI TEC Whey C-6,
➡️ 2 całe jaja L,
➡️ łyżeczka proszku do pieczenia - woda/mleko do konsystencji.

Składniki na krem waniliowy:
➡️ 2 serki homogenizowane waniliowe,
➡️ 30g HI Tec Whey C-6 o smaku waniliowym.

☑️ Przyrządzenie gofrów: mąkę owsianą, jajka, proszek do pieczenia oraz HI TEC Whey C-6 wsypać do miski, dolać wodę lub mleko do konsystencji jak na ciasto naleśnikowe (niezbyt gęste - lepiej rozpływa się w formie gofrownicy). Aby wyszły bardziej puszyste można użyć wody gazowanej. Wszystkie składniki miksujemy razem na gładką masę. W celu zrobienia gofrów czekoladowych dodać w końcowym etapie 2 łyżki kakao. Gofrownicę wcześniej nagrzewamy, aby można było piec bez tłuszczu. Na mocno nagrzaną formę gofrownicy wylewamy ciasto starannie wypełniając całą formę, aby kształty gofrów wyszły idealne W zależności od mocy i formy gofrownicy, a także pożądanej chrupkości gofry pieczemy w różnym czasie. Po upieczeniu gofra, aby zachował chrupkość wyłożyć na powierzchnię, która pozwoli mu odparować.
☑️ Przyrządzenie kremu waniliowego: serki homogenizowane o smaku waniliowym wylewamy do miseczki, dodajemy odżywkę białkową HI TEC Whey C-6 i miksujemy na gładki krem.
Biały1989 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
BODY ATTACK SOSY ZERO
stare 26-04-2018, 17:52
Użytkownik
Super Expert
 
Zarejestrowany: Dec 2014
Postów: 2 255
Podziękował: 2
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Domyślnie Odp: Kuchnia hi tec-a

[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]
FIT deser w płynie! ����️��
Przepis użytkownika K2J56CAB z forum kfd.pl ��️

Potrzebne składniki:
➡️ 30g WHEY C-6 o smaku czekoladowym,
➡️ 10g siemię lniane,
➡️ 2 sztuki kiwi,
➡️ 1 sztuka banan,
➡️ 50g-100g jogurt naturalny,
➡️ 10g czekolady gorzkiej.

☑️Przygotowanie:
przy pomocy blendera mielimy wszystkie składniki do otrzymania jednolitej masy. ����

Smacznego‼️
Biały1989 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 27-04-2018, 11:37
Użytkownik
Dobry paker
 
Avatar Moose
 
Zarejestrowany: Aug 2015
Postów: 352
Podziękował: 0
Dostał 5 razy "Dzięki" w 5 postach
Domyślnie Odp: Kuchnia hi tec-a

Te gofry wyglądają super. Koktajl zresztą też nie gorszy
__________________
Suplementy dla sportowców
Moose jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 28-04-2018, 14:25
Użytkownik
Super Expert
 
Zarejestrowany: Dec 2014
Postów: 2 255
Podziękował: 2
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Domyślnie Odp: Kuchnia hi tec-a

[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]


Białkowy pudding czekoladowy! ����️��
Przepis użytkownika krisking2012 ��️ z forum [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]

Potrzebne składniki: ➡️ 20g Whey C-6,
➡️ 150g mleko,
➡️ 5g żelatyna,
➡️ 100g fasola czerwona konserwowa,
➡️ 20g wiórki kokosowe, ➡️ 10g kakao.

☑️Przygotowanie: Mleko (150g) podgrzewamy w mikrofalówce po czym rozpuszczamy w nim żelatynę (5g). Do kielicha od blendera wrzucamy resztę składników (100g fasoli, 20g Whey C6, 10g wiórek kokosowych, 10g kakao) i miksujemy. Tak przygotowaną masę wylewamy do foremek (lub innego małego naczynia, np. pucharków do lodów) i odstawiamy do lodówki na 3-4 godziny. Po tym czasie wykładamy pudding na talerz i posypujemy resztą (10g) wiórek kokosowych.
Smacznego‼️
Biały1989 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 30-04-2018, 20:17
Użytkownik
Super Expert
 
Zarejestrowany: Dec 2014
Postów: 2 255
Podziękował: 2
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Domyślnie Odp: Kuchnia hi tec-a

[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]
FIT DELICJA by Lexie ! ����️��
Przepis użytkownika Lexie ��️ z forum [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]

Potrzebne składniki:
➡️ 50g WHEY C-6,
➡️ orzeszki ziemne,
➡️ wiórki kokosowe,
➡️ kakao,
➡️ olej kokosowy,
➡️ czekolada,
➡️ galaretka bez cukru,
➡️ żelatyna,
➡️ mleczko kokosowe.

☑️Przygotowanie:
�� Warstwa nr 1 - ciasto:
orzeszki blendujemy i wsypujemy do miski. Dodajemy wiórki kokosowe 60g, kakao 10g, WHEY C-6 50g, olej kokosowy 20g. Czekolada (najlepiej gorzka) 50g, rozpuszczamy ją w kąpieli wodnej. Mieszamy składniki do uzyskania konsystencji gliny. Wykładamy masę na tortownicę i odstawiamy do lodówki na ok. 30 minut.
�� Warstwa nr 2 - galaretka:
ok. 25g galaretki zalewamy 1l wody, odstawiamy aż delikatnie zgęstnieje. Wylewamy galaretkę na ciasto i odstawiamy do lodówki na 30 minut.
�� Warstwa nr 3 - krem kokosowy:
10g żelatyny rozpuszczamy w niewielkiej ilości wody i dodajemy 250ml mleczka kokosowego.
Studzimy i wylewamy na blachę!

Smacznego‼️
Biały1989 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 01-05-2018, 11:36
Użytkownik
Super Expert
 
Zarejestrowany: Dec 2014
Postów: 2 255
Podziękował: 2
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Domyślnie Odp: Kuchnia hi tec-a

[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]
FIT SERNICZEK na zimno "ZIELONO MI"! ����️��
Przepis użytkownika Malinka85 ��️ z forum [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]

Potrzebne składniki:
��SPÓD:
➡️ 2 miarki WHEY C-6 HI TEC biała czekolada,
➡️ 4 kurze [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] .
��MASA:
➡️ 1 kg ser twarogowy chudy,
➡️ 4 miarki WHEY C-6 HI TEC ciasteczkowe,
➡️ 1 galaretka cytrynowa,
➡️ 1 galaretka kiwi,
➡️ 3 łyżeczki żelatyny,
➡️ ok.30 ml mleka 1,5%.
* w zależności od preferencji słodkości, można dodać ok. 2-3 łyżki stołowe ksylitolu do masy
pGÓRA:
➡️ 6 kiwi,
➡️ 2/3 tabliczki gorzkiej czekolady.

☑️Przygotowanie:
przed przystąpieniem do wykonania spodu przygotować sobie galaretki do stężenia, według przepisu na opakowaniu. Oddzielamy żółtka od białka. Białka ubijamy na sztywną pianę. Do ubitej piany wsypujemy 2 miarki Whey C-6 biała czekolada i mieszamy na najniższych obrotach miksera. Okrągłą tortownicę/blachę ok. 30 cm wykładamy papierem do pieczenia. Wlewamy masę do tortownicy/blachy. Pieczemy w piekarniku na termoobiegu w 150 stopniach przez 10 minut, następnie zmniejszamy do 100 stopni przez 30 minut. Po upieczeniu spód bezowy studzimy. Nie wyciągamy z tortownicy/blachy. Rozpuszczamy w szklance wrzątku ok 250 ml 3 łyżeczki żelatyny. Zostawiamy do ostygnięcia. Do miski wrzucamy twaróg, wsypujemy 4 miarki Whey C-6 ciasteczkowe, lejemy ok. 30 ml mleka * w zależności od preferencji słodkości, można dodać jeszcze 2-3 łyżki stołowe ksylitolu Blendujemy do uzyskania jednolitej masy. Wcześniej przygotowane galaretki kroimy w kosteczkę i wrzucamy do miski. Mieszamy. Wlewamy rozpuszczoną żelatynę. Wszystko razem mieszamy. Masę sernikową przekładamy do tortownicy/blachy na upieczony spód bezowy. Następnie obieramy kiwi i blendujemy. Przelewamy na masę sernikową. W kąpieli wodnej rozpuszczamy czekoladę, a następnie polewamy według uznania po górze ciasta. Wkładamy do lodówki na min. 2-3 h, a następnie na ok. 1 h do zamrażalnika. W ten oto sposób powstał pyszny sernik na zimno, na spodzie bezowym, pod zieloną pierzynką.
Smacznego‼️
Biały1989 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-05-2018, 20:08
Użytkownik
Super Expert
 
Zarejestrowany: Dec 2014
Postów: 2 255
Podziękował: 2
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Domyślnie Odp: Kuchnia hi tec-a

[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]
Lody białkowe o smaku bananowym (low fat, high protein)! ����️��
Przepis użytkownika natalijka ��️ z forum [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]

Potrzebne składniki:
➡️ 1 miarka WHEY C-6,
➡️ 1 kostka twaróg,
➡️ 2 sztuki jajek,
➡️ 1 łyżka kakao,
➡️ słodzik - opcjonalnie,
➡️ corn flaksy - do ozdoby opcjonalnie.

☑️Przygotowanie:
twaróg i banany rozgnieść, [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] jaj ubić mikserem, żółtka jaj ubić na gładką masę. Wymieszać wszystko - dodać słodzik do masy, kakao oraz miarkę odżywki białkowej i wymieszać. Zamrozić całość.

Wartość energetyczna całości
kcal 725 / B 91 / W 55 / T 15 - około 400g
Biały1989 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 10-05-2018, 22:05
Użytkownik
Super Expert
 
Zarejestrowany: Dec 2014
Postów: 2 255
Podziękował: 2
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Domyślnie Odp: Kuchnia hi tec-a

[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]
Wysokobiałkowe kanapki lodowe! ����️��
��Przepis użytkownika Biały1989 ��️ z forum [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]

��Potrzebne składniki:
��na kulki lodowe:
➡️BE FIT PROTEIN 25g + 50ml wody = kulka waniliowa
➡️BE FIT PROTEIN 25g + 50ml wody + kakao 5g = kulka czekoladowa
➡️BE FIT PROTEIN 25g + 100g truskawek = kulka różowa
�� pozostałe składniki:
➡️masło orzechowe 10g,
➡️andruty 20g.

☑️ Przygotowanie:
�� kulki według gramatur łączymy i wrzucamy do zamrażarki,
�� wycinamy trzy kawałki andrutów w prostokąty,
�� na jeden układamy kulki lodowe, układamy kolejny i smarujemy masłem orzechowym i układamy kolejny.

��Gotowe‼️

Makroskładniki całej kanapki:
➡️ [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] 66g,
➡️ tłuszcze 7g,
➡️ węglowodany 25g.

Smacznego‼️
Biały1989 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 11-05-2018, 13:19
Użytkownik
Super Expert
 
Zarejestrowany: Dec 2014
Postów: 2 255
Podziękował: 2
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Domyślnie Odp: Kuchnia hi tec-a

[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]
Malinkowy RAJ! ����️��
�� Przepis użytkownika Malinka85 ��️ z forum [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]

��Potrzebne składniki:
➡️ galaretka malinowa,
➡️ 4 łyżeczki żelatyny,
➡️ 2 opakowania twarożku,
➡️ 2 miarki (30g) Whey C-6 HI TEC,
➡️ 20 ml mleka 1,5 %,
➡️ 1 łyżka ksylitolu,
➡️ 200g malin,
➡️ 80g płatków owsianych,
➡️ 40g rodzynek,
➡️ 1 łyżka oleju kokosowego,
➡️ 2 miarki (5g) [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] XPLODE HI TEC.

☑️ Przygotowanie:
�� przygotowujemy galaretkę według przepisu na opakowaniu i pozostawiamy do ostygnięcia,
�� formę wykładamy folią aluminiową,
�� wlewamy przestudzoną galaretkę do formy i wkładamy do lodówki, aż zastygnie,
�� do szklanki wrzątki ok 250 ml wrzucamy 4 łyżeczki żelatyny i mieszkamy do rozpuszczenia... zostawiamy do ostygnięcia,
�� do miski wrzucamy twarożek, wsypujemy Whey C-6 HI TEC oraz ksylitol, wlewamy mleko, a następnie wszystko razem mieszamy mikserem do uzyskania jednolitej masy,
�� do masy wlewamy 1/2 szklanki z rozpuszczoną i przestudzoną żelatyną... mieszamy, a następnie przelewamy do formy z zastygniętą galaretką,
�� maliny blendujemy na mus i wlewamy do niego ok. 50 ml żelatyny, a następnie przelewamy do masy... widelcem okrężnymi ruchami mieszamy masę z musem... wkładamy do lodówki, do zastygnięcia
�� zaparzamy płatki owsiane, a następnie wrzucamy do nich rodzynki i olej kokosowy... wszystko razem blendujemy... masę na spód przekładamy na zastygniętą masę sernikową... wkładamy do lodówki, do zastygnięcia,
�� po zastygnięciu sernik wykładamy... do pozostałej części żelatyny wsypujemy BCAA HI TEC i mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji... polewamy górę galaretkową sernika... na 5 min do lodówki i...
Biały1989 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 16-05-2018, 08:53
Użytkownik
Super Expert
 
Zarejestrowany: Dec 2014
Postów: 2 255
Podziękował: 2
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Domyślnie Odp: Kuchnia hi tec-a

[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]
Fitusiny deser dla łasuchów! ����️��
�� Przepis użytkownika Biały1989 ��️ z forum [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]

��Potrzebne składniki:
➡️ budyń bez cukru 20g,
➡️ galaretka 15g 0 kcal,
➡️ Whey C-6 30g,
➡️ ananas 60g,
➡️ nasiona CHIA 15g,
➡️ woda,
➡️ słodziki.

☑️ Przygotowanie:
�� nasiona CHIA zalewamy wodą i dostawiamy na 1h,
�� budyń rozrabiamy z wodą ze słodzikami i gotujemy w garnku, odstawiamy gdy przestygnie, dodajemy Whey C-6 i dokładnie mieszamy,
�� galaretkę przygotowujemy według przepisu na opakowaniu, wstawiamy do lodówki gdy wystygnie dodajemy pokrojone ananasy i jeszcze raz wkładamy do lodówki na 30min,
�� galaretkę z ananasami przekładamy do szklanki i zlewamy zimny budyniem ,a na sam wierzch dajemy nasiona CHIA.

��✔️ Można modyfikować ten przepis:
��dodawać mleko kokosowe/ wiórki bądź inne owoce lub inne orzeszki.

��Gotowe, smacznego‼️
Biały1989 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów
BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Wyłączony
Pingbacks are Wyłączony
Refbacks are Wyłączony
Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odp. Ostatni post / autor
HI TEC VIDEO - Trening Pleców i Dwugłowy Zobacz całość: http://www.kfd.pl/hi-tec-vid FaJa HiTec Nutrition 0 02-10-2014 20:58
Hi tec promo KamilHITEC HiTec Nutrition 3 04-03-2013 16:25
HI TEC na wodzie KamilHITEC HiTec Nutrition 1 26-05-2012 08:15
Hi tec createston KamilHITEC HiTec Nutrition 2 05-12-2011 16:07

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:46.
BODY ATTACK

Ostatnie obrazki

Kulturystyka: Newsletter
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin