Daniel Wilk w Kulturystyka Online
Martyna Kazmieczak w Kulturystyka Online




Wróć   Kulturystyka Online Forum > KULTURYSTYKA ONLINE > Doping i sterydy
Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
stare 14-08-2016, 02:29
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Aug 2016
Postów: 4
Podziękował: 2
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Domyślnie Odp: Hades opinie SARMY

jest tam jasno napisane co siedzi
Katiuszka jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
BODY ATTACK SOSY ZERO
stare 14-08-2016, 11:02
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Jul 2016
Postów: 5
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Odp: Hades opinie SARMY

A ja widzę ze maszw tym interes żeby każdy twój post bronił HH .
Przemke55555 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 15-08-2016, 21:46
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Aug 2016
Postów: 4
Podziękował: 2
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Domyślnie Odp: Hades opinie SARMY

hahaha tia
Katiuszka jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
Katiuszka otrzymał "Dzięki" za ten post od użytkownika:
Lones (16-08-2016)
stare 16-08-2016, 18:29
Użytkownik
Bywalec
 
Zarejestrowany: Dec 2015
Postów: 100
Podziękował: 4
Dostał 16 razy "Dzięki" w 13 postach
Domyślnie Odp: Hades opinie SARMY

I co ciekawe wszystkie strony powiązane z M-Z
Lones jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 16-08-2016, 18:32
Użytkownik
Bywalec
 
Zarejestrowany: Dec 2015
Postów: 100
Podziękował: 4
Dostał 16 razy "Dzięki" w 13 postach
Domyślnie Odp: Hades opinie SARMY

Cytat:
Napisał Lones Zobacz post
I co ciekawe wszystkie strony powiązane z M-Z
Powiem krótko. Może i tam siedzi co ma siedzieć. Ale ta cała akcja ze "znaną i cenioną" firmą w USA, której właścicielem domen jest Polak i zarejestrowane są przez polską firmę, a w USA nikt o niej nie słyszałem skutecznie mnie do nich zniechęca. Tym bardziej że wiele lat robiłem zakupy i u Czarnucha i u Szoha. Nie spodziewałem się, nie spodziewałem się. Smutno trochę mi się zrobiło. Po kiego grzyba komuś mydlić oczy i to w tak mało profesjonalny sposób. Nie można było napisać wprost, że w związku z wałami sami się za to bierzemy i będzie super sprzęt?
No ***** ludzie w Polsce sami to robią i sprzedają i inni zadowoleni. I jeszcze reputację i zaufanie mają większą niż te pseudo cenione firmy. Marketingowo tragicznie, bo było wiadomo, że jak były wały to ludzie będą szybko nowe firmy prześwietlać.
Lones jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
Lones otrzymał "Dzięki" za ten post od użytkownika:
stare 16-08-2016, 20:31
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Aug 2016
Postów: 15
Podziękował: 1
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Domyślnie Odp: Hades opinie SARMY

wszędzie robią ludzi w hu... poważne firmy jak optimum teraz biotech mają wpadki . w Końcu ktoś się przyłożył i postarał i wyszedł Hades a ludzie nadal narzekają teraz mam Olympusa Ostaryne i eliminate działa jak należy i napewno hadesa warto kupić bo MZ i T,,,,pl nie ryzykowałyby złamaniem reputacjii Jak narazie produkty z tych [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] ów są zawsze pewne a ludzie którzy kupują dużo taniej mają pretensje że prohormony bo kupują od osiedlowego kolegi ...Jak kupować to tylko u Dystybutora co do sarmów ostaryna i lgd napewno są bezpieczne było wile badań i opini Bena który kto jak mało kto ma realne pojęcie w tym temacie Co do Hadesa nie wiem czy ktoś pamięta pierwsze ulotki Treca około kilkanaście lat temu ???? marka najpopularniejsza we francjii były to ulotki z 3 ma produktami [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] gainer i duży murzyn na przodzie .......kur....jaka francja jaka marka ???? i co kupują treca inni( ja nie )mało kto pamięta tamte ulotki rozsyłane do domów jak nie był popularny net ,,,,francja.....,,,,,jaka francja aha i [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] było ...dexter jackson to był pisze na forum innym nie będe reklamował .... jego była fota na ulotkach

Ostatnio edytowane przez sarmen ; 16-08-2016 o 20:42
sarmen jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 16-08-2016, 22:23
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Jul 2016
Postów: 5
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Odp: Hades opinie SARMY

Cytat:
Napisał Lones Zobacz post
I co ciekawe wszystkie strony powiązane z M-Z
Wyjąłes mi to z ust
Przemke55555 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-08-2016, 08:46
Użytkownik
Bywalec
 
Zarejestrowany: Dec 2015
Postów: 100
Podziękował: 4
Dostał 16 razy "Dzięki" w 13 postach
Domyślnie Odp: Hades opinie SARMY

sarmen wystarczyło napisać wprost, że to oni to robią. Po kiego grzyba tworzyć jakieś niestworzone historie i to jeszcze tak słabo ukryte, że padły w jeden dzień.
Lones jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-08-2016, 15:55
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Aug 2016
Postów: 15
Podziękował: 1
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Domyślnie Odp: Hades opinie SARMY

być może oni na sarmy jest boom wielki, wielu chce zarobić mimo wszystko zaufam nowej marce czas pokaże a zbadaniami nie robili by z siebie idiotów i naprawdę się postarali
sarmen jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-08-2016, 18:33
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Jul 2016
Postów: 29
Podziękował: 2
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Domyślnie Odp: Hades opinie SARMY

Jak dla mnie to mogą robić to w piwnicy u Zenka, byle by w opakowaniu było to co na etykiecie. W tej sprawie ( Hades i ich badania ) mógłby wypowiedzieć się Ben. Co Wy na to??
sopel_2010 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
sopel_2010 otrzymał "Dzięki" za ten post od użytkownika:
Szczepan311 (18-08-2016)
Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów
BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Wyłączony
Pingbacks are Wyłączony
Refbacks are Wyłączony
Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odp. Ostatni post / autor
SARMy a zasypianie klaxon Doping i sterydy 1 02-03-2016 16:39
Redukcja sarmy Krzysz11 Doping i sterydy 5 29-02-2016 20:05
SARMy , Prolaktyna , cykl PatrykKowalski1991@wp.pl Doping i sterydy 7 23-02-2016 19:17
Redukcja- SAA + SARMy. GW maccko Doping i sterydy 4 01-02-2016 09:01
SARMy to sciema jopekmp Doping i sterydy 6 28-12-2015 17:34

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:22.
BODY ATTACK

Ostatnie obrazki

Kulturystyka: Newsletter
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin