Daniel Wilk w Kulturystyka Online
Martyna Kazmieczak w Kulturystyka Online
New York Pro 2020 - Wyniki & scorecards
Big Ramy mega forma przed Mr. Olympia 2020Big Ramy mega forma przed Mr. Olympia 2020
Przysiad 400kg: przerażający wypadekPrzysiad 400kg: przerażający wypadek
Gymshark wart 5 miliardów złotych!Gymshark wart 5 miliardów złotych!
Księga Rekordów Guinnessa akceptuje 2806 PÓLpompek jako rekord świata!Księga Rekordów Guinnessa akceptuje 2806 PÓLpompek jako rekord świata!
Dorian Yates do Gatesa: Któregoś dnia zapłacisz!Dorian Yates do Gatesa: Któregoś dnia zapłacisz!




Wróć   Kulturystyka Online Forum > KULTURYSTYKA ONLINE > Doping i sterydy
Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
stare 21-01-2016, 07:47
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Dec 2015
Postów: 13
Podziękował: 0
Dostał 4 razy "Dzięki" w 3 postach
Domyślnie Wyniki badań po 2 miesiącach MK-677 BRAWN

Witajcie,

od dwóch miesięcy jestem na mk-677, niestety przed nie zrobiłem badań. Wczoraj odebrałem wyniki aktualne i sytuacja wygląda następująco:


Testosteron 553,40 ng/dl - 249,00-836,00
Estradiol 34,58 pg/ml - 25,80-60,70
FSH 2,08 mIU/ml - 1,50-12,40
LH 6,39 mIU/ml - 1,70-8,60
Kortyzol 21,73 µg/dl - 6,2-19,4 (w godz. 7-10)
Progesteron 0,87 ng/ml - 0,20 1,40
Prolaktyna 17,24 ng/ml - 4,04 15,20
IGF-1 207 ng/ml - 116,00-358,00



Badanie wykonywałem zaraz po godz, 7 rano.

Wysoki kortyzol i stosunkowo niski IGF-1 nie świadczą chyba za dobrze o mk677. Przez te dwa miesiące stosowałem mk z firmy BRAWN, kupowane zawsze w m-z.

Nigdy nie stosowałem żadnych innych preparatów poza standardowymi suplami [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] , [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] itp.

Zero SAA czy SARM.

Martwni mnie też niski poziom FSH.


Czy idąc tym tropem w tym MK może siedzieć coś innego?
morgoth2991 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
BODY ATTACK SOSY ZERO
stare 21-01-2016, 08:45
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Dec 2015
Postów: 4
Podziękował: 2
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Odp: Wyniki badań po 2 miesiącach MK-677 BRAWN

Ja nie brałem żadnego SAA iczy SARMów i zrobiłem sobie badania dla własnej wiedzy. Wtedy też wyszedł mi kortyzol ponad normę. Dodam, że robiłem badania z rana, na czczo. Poszedłem do znajomego lekarza i powiedział, że wszystko jest git i nie ma co się takim mały wahaniem przejmować. Poza tym to są normy na "ludzi" zdrowych" - uśrednione, my cały czas ćwiczymy, już z tego może wynikać trochę wyższy kortyzol. A co do IGF-1 to MK-677 ma działanie "pulsacyjnie" z tego co Ben mówił. Trzeba trafić w "tik", żeby dobrze wyszło badanie (przynajmniej tak mi się wydaje). Powiedz lepiej jak Ci na tym szło i jakie masz odczucia, bo sam myslałem, żeby nie zapodać MK-677 na redukcji ? Robiłeś na tym redukcje, masę, czy recomp ? Lepsze odczucia niż bez tego ?

Pozdrawiam,

Read more: [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]
Buszek jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 21-01-2016, 08:48
Użytkownik
Bywalec
 
Avatar maceek
 
Zarejestrowany: Nov 2015
Postów: 152
Podziękował: 9
Dostał 46 razy "Dzięki" w 42 postach
Domyślnie Odp: Wyniki badań po 2 miesiącach MK-677 BRAWN

Nie wiesz jaki poziom igf1 był przed to nie stwierdzisz czy cokolwiek podniosło. Poza tym wyrzut jest pulsacyjny w ciągu doby to też przy jednym badaniu nie wiesz w jak moment trafiłeś. Poza tym wzrost na mk nie jest jakiś kosmiczny tylko rzędu 15-30%. Podobno rozkręca się 2-3 miesięcy itp.itd...
Pozdrawiam
maceek jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 21-01-2016, 09:06
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Dec 2015
Postów: 13
Podziękował: 0
Dostał 4 razy "Dzięki" w 3 postach
Domyślnie Odp: Wyniki badań po 2 miesiącach MK-677 BRAWN

Odczucia w sumie fajne. Pierwszego tabsa wziałem rano na czczo, ale uczucie głodu po 20-30 minutach było nie do zniesienia... Od tamtej pory do teraz biorę na noc.

Kolejny mocno odczuwalny efekt zwłaszcza na początku to pompa jak nigdy dotąd. Jak na jednym treningu poszedł bic+triceps to myślałem, że skóry zabraknie...

Poryte sny jak wspominał Ben też się pojawiają baaardzo często. Właściwie to codziennie mam jakiś dość wyraźny sen, a wcześniej to bardzo rzadko zdarzało mi się pamiętać sny.

Następnie paznokcie. Mam wstrętny nawyk obgryzania i po około miesiącu zauwazyłem szybszą regenerację.

Wszystko wydawało mi się ok tak długo jak nie zobaczyłem wyników badań


Teraz mega żałuję, że nie zrobiłem badań przed - przynajmniej byłby jakiś punkt odniesienia...
morgoth2991 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 21-01-2016, 09:30
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Jan 2016
Postów: 4
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Odp: Wyniki badań po 2 miesiącach MK-677 BRAWN

Na jekiej dawce mk teraz jestes?sila na+?napisz wiecej...jakie odczucia,negatywy?!!!
hittin1977 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 21-01-2016, 09:53
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Dec 2015
Postów: 13
Podziękował: 0
Dostał 4 razy "Dzięki" w 3 postach
Domyślnie Odp: Wyniki badań po 2 miesiącach MK-677 BRAWN

30mg ed od 18 listopada aż do teraz, planuje to ciągnąć jeszcze dalej mam juz kolejne dwie paki przyszykowane tym razem Olympus.

Z negatywów to tylko te sny poryte, ale to nie aż taki problem. Jeśli brałbym to rano, to na pewno minusem ogromnym byłoby to uczucie głodu. Jakaś masakra, ale że biore na noc to nie zaliczam tego jako minus.

Siła i regeneracja zdecydowanie na plus. Mam wrażenie że troche mniej snu potrzebuje, ale to może placebo?
morgoth2991 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
morgoth2991 otrzymał 2 razy "Dzięki" za ten post od użytkowników:
Kociak1244 (12-05-2016), Sillu (07-02-2016)
stare 21-01-2016, 10:03
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Jan 2016
Postów: 3
Podziękował: 0
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Domyślnie Odp: Wyniki badań po 2 miesiącach MK-677 BRAWN

Cytat:
Napisał maceek Zobacz post
Nie wiesz jaki poziom igf1 był przed to nie stwierdzisz czy cokolwiek podniosło. Poza tym wyrzut jest pulsacyjny w ciągu doby to też przy jednym badaniu nie wiesz w jak moment trafiłeś. Poza tym wzrost na mk nie jest jakiś kosmiczny tylko rzędu 15-30%. Podobno rozkręca się 2-3 miesięcy itp.itd...
Pozdrawiam


Błąd. Pulsacyjnie wyrzucany jest tylko HG. IGF1 już nie.
Poziom IGF jest stabilny NIEZALEŻNIE od dynamiki stężenia somatotropiny w krwiobiegu - grunt, żeby dawka dobowa się zgadzała.

jednoczesnie witam wszystkich jako nowy uzytkownik.
Devilscut jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
Devilscut otrzymał "Dzięki" za ten post od użytkownika:
jurek82 (21-01-2016)
stare 21-01-2016, 10:16
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Jan 2016
Postów: 4
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Odp: Wyniki badań po 2 miesiącach MK-677 BRAWN

morgoth2991 ile masz lat? jaki staz treningowy?podaj jakies wymiary!!!
hittin1977 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 21-01-2016, 10:27
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Dec 2015
Postów: 13
Podziękował: 0
Dostał 4 razy "Dzięki" w 3 postach
Domyślnie Odp: Wyniki badań po 2 miesiącach MK-677 BRAWN

24 lata
182cm wzrost
92kg waga
42cm biceps
ok. 20% bf
Trenować zacząłem już w wieku 14 lat, jednak ostatnio miałem blisko półtoraroczną przerwę, teraz od około pół roku wróciłem do treningów.

Devilscut, właśnie dlatego zbadałem poziom IGF (swoją droga u mnie zajebiście drogie badanie), już kilka razy tutaj na forum natknąłem się na osoby badające poziom GH zamiast IGF.

Jak na mój wiek to ten poziom IGF zwłaszcza, że powinien być podniesiony przez MK wydaje mi się dość niski...
morgoth2991 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 21-01-2016, 10:55
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Jan 2016
Postów: 43
Podziękował: 1
Dostał 5 razy "Dzięki" w 4 postach
Domyślnie Odp: Wyniki badań po 2 miesiącach MK-677 BRAWN

Może tak Ben powie nam jak sprawdzić czy MK działa?
DamianKce jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
DamianKce otrzymał "Dzięki" za ten post od użytkownika:
robertjudi (01-02-2016)
Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów
BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Wyłączony
Pingbacks are Wyłączony
Refbacks are Wyłączony
Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odp. Ostatni post / autor
Drugi cykl + wyniki badań pakerosik Doping i sterydy 0 21-11-2015 19:12
Wyniki badań Pudz1988 Doping i sterydy 5 25-06-2015 17:20
Wyniki badań produktów hi tec nutrition KamilHITEC HiTec Nutrition 0 30-06-2013 10:39
Wyniki badań bodytraining Zdrowie i uroda 0 09-04-2012 12:20
Wyniki badań c-6 / hi anabol protein KamilHITEC HiTec Nutrition 0 02-04-2012 14:40

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:58.
BODY ATTACK

Ostatnie obrazki

Kulturystyka: Newsletter
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin