19-01-2016, 06:59
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 1
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
| Wielkość penisa - od czego zalezy?
Sorry, że takie bezpośrednie pytanie, ale to forum męskie. W sensie nie jestem zadowolony z wielkości swojego sprzętu ;/ Mam kompleksy na tym punkcie ;/ Od czego zalezy wielkość penisa, w wieku 23 lat osiągnął już chyba swoje optimum?
|
| |
19-01-2016, 07:23
| Użytkownik Bywalec
Podziękował: 9
Dostał 46 razy "Dzięki" w 42 postach
| Odp: Wielkość penisa - od czego zalezy?
Raczej maksimum...Zależy od genów.
|
| |
19-01-2016, 08:47
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 0
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Raczej już więcej nie urośnie. Musisz się chłopie pogodzić z tym,ze tak jest bo inaczej wpadniesz w jeszcze wieksze kompleksy. Na pewno nie zastanawiaj się nad operacją bo jeszcze coś sobie uszkodzisz. Ewentualnie możesz się jeszcze zastanowic nad kuracja tabletkami. Nie powiększysz tym penisa o 10 cm ale o 2 czy 3 cm się da.
|
| |
19-01-2016, 10:28
| Użytkownik Nowicjusz
Hmm, łatwo powiedzieć,a by nie mieć kompleksów ;/
Operacja nie wchodzi w grę, aż tak bardzo zdeterminowany to ja nie jestem. A te tabletki, to na jakiej zasadzie one działają?
|
| |
20-01-2016, 06:44
| Użytkownik Nowicjusz
Poczytaj sobie skład i opinie na temat tego Penilarge które napisałem wyżej. Działają tak, że przyczyniają się do zwiększenia elastyczności ciał jamistych w prąciu. Przyczyniają się też do szybszego ich rozrostu (ciał jamistych), a to one przecież decydują o wielkości penisa.
|
| | jer otrzymał "Dzięki" za ten post od użytkownika:
20-01-2016, 12:37
| Użytkownik Nowicjusz
zależy od genów
|
| |
20-01-2016, 17:42
| Moderator Super Expert
Dostał 296 razy "Dzięki" w 285 postach
Przede wszystkim geny co do długości penisa.
Po drugie, maszynki czy pompki czy jak nie warte bo nie rośnie od tego, bynajmniej na stałe, a prędzej spowodują urazy.
Tabletki możesz spróbować jak ktoś pisał wyżej, ale też nie oczekuj jak z reklam że rosnie 5 cm czy ile tam w 2 tygodnie lub jak i sam decydujesz kiedy skończyć do Twoich oczekiwań i rozmiarów... A jeżeli nie jesteś zadowolony z rozmiarów lub masz problem by zadowolić partnerke to po prostu użyj dłuższej gry wstępnej (i tak kobieta musi być dobrze wilgotna i podniecona żeby mogła dojść bo u nich nie jest jak u nas strzelisz spermą i koniec) oraz stosuj pozycje na pieska czy nogi na pagony. Jak masz stałą partnerkę to spytaj wprost kiedy jej najlepiej i najgłębiej czuje. Pamiętaj też że za głeboko też nie znaczy dla kobiet dobrze, a z medycznego pkt widzenia, to punkt "G" gdzieś na początku już występuje więc nawet poniżej normy (nie wiem czy 13-14 wynosi obecnie ) wystarczy by dać kobiecie rozkosz, nie koniecznie musisz ją rozpruwać. I również praca bioder jest tutaj ważna i szybkość napierania. Pozdrawiam
|
| |
20-01-2016, 19:49
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 18
A z ciekawości zapytam, ile cm?
|
| |
26-01-2016, 11:09
| Użytkownik Dobry paker
Dostał 5 razy "Dzięki" w 5 postach
Długość nie zależy od konkretnego czynnika. Po prostu kształtuje się on w pewnym przedziale wielkości i tyle.
Nie wierz w żadne sposoby na powiększanie, bo są one nieskuteczne i na pewno Ci one nie pomogą.
|
| |
27-01-2016, 07:05
| Użytkownik Nowicjusz
13 cm ;/
No właśnie jak czytam sobie na ten temat, to zdania są podzielone, że można powiększyć. I mówię tutaj o różnych naukowych opracowaniach - więc są to poważne treści, oparte na badaniach laboratoryjno-medycznych, nie byłbym więc sceptyczny...
|
| | Tagi | ból, działa, ego, energii, forum, gdzie, iniekcja, kobiet, kobieta, kobiety, kre, kuracja, lekarz, metoda, metody, najlepiej, nerki, nogi, penis, pompki, pytanie, rosnie, saa, temat, treningi, treningu, usa, większy, witamina, www  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |