Daniel Wilk w Kulturystyka Online
Martyna Kazmieczak w Kulturystyka Online
RIP Jusup Wilkosz
Shawn Rhoden już nie jest IFBB Pro!?Shawn Rhoden już nie jest IFBB Pro!?
RIP Pit Trenz 1966-2019RIP Pit Trenz 1966-2019
RIP Sebastian KąkolRIP Sebastian Kąkol
Ben Tells: Geneza śmierci - wada serca, sterydy, clen i T3Ben Tells: Geneza śmierci - wada serca, sterydy, clen i T3
Calum Von Moger chce zostać Mr. OlympiaCalum Von Moger chce zostać Mr. Olympia




Wróć   Kulturystyka Online Forum > KULTURYSTYKA ONLINE > Doping i sterydy
stare 26-02-2016, 19:51
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Jan 2016
Postów: 1
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Wielka prośba o opinię Bena lub innych doświadczonych- Badania po Oxie i kolejny cykl

Witam,

Mój problem związany jest z dopingiem wiec kieruje go jeśli oczywiście jest to realne do Bena, który jest osoba mega kompetentna w tej dziedzinie lub innych osób doświadczonych w tej sferze. Ćwiczę już 3 lata mam niski bf i prowadzę bardzo aktywny tryb życia.Moje doświadczenie z dopingiem jest z końca roku 2015. W zwiazku z tym ze szukałem czegoś nieszkodliwego i "bezpiecznego" zdecydowałem ze mój pierwszy cykl będzie przy użyciu Oxandrolonu (po 40mg 200tab). Jak po głębszym wniknięciu w temat się dowiedziałem szansa na to ze był to prawdziwy ox była prawie żadna. Z cyklu bylem w miarę zadowolony (sila i troche przyrostu) lecz zacząłem odczuwać po odstawieniu ze gorzej się czuje a szczególnie chodzi o libido. Niestety nie zrobiłem żadnych badan przed oxem. Wiem ze to błąd i żałuje ale nie trakt owalem oxa poważnie i uważałem ze są one nie potrzebne. Zostały zrobione dopiero teraz gdy mam zamiar wejść na kolejny cykl (prop + turinabol). Gdy je zobaczylem trochę mnie zaniepokoiły bo spodziewałem się czegoś lepszego. Szczególnie zaniepokoi mnie wyniki LH, FSH oraz progesteronu.

Dokładne badania to: FSH 1.95 (norma-0,95-11,95), LH 3,51 (1,14-8,75), Estradiol 19 (11-44), Progesteron 0,4 (0,1-02), Prolaktyna 14,81 (2,58-18,12), testosteron 840 (142-923). W nawiasach wpisałem normy wpisanie w tabeli wyników.

Czy możliwe ze Oxandrolon mnie zblokował i czy wyniki które mam są okej jak na to żeby zacząć cykl na propie i turku? Co byłoby najlepsze w tej sytuacji?

Ostatnio edytowane przez IstnyJudasz ; 26-02-2016 o 20:17
IstnyJudasz jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
Wybierz jakość Body Attack!
Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów
BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Wyłączony
Pingbacks are Wyłączony
Refbacks are Wyłączony
Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odp. Ostatni post / autor
Wielka prosba do Bena i innych expertów, bardzo skomplikowany nietypowy problem przybywamwdeszczu1234 Doping i sterydy 66 01-03-2016 01:33
Badania w normie, a ból sutka + cykl na ostarynie Strepsils Doping i sterydy 15 03-02-2016 10:44
Prośba o porady doświadczonych osób allen81net Trening i plany 1 13-03-2015 10:20
Proszę o szczerą opinię...:) xBeatax Offtopic 48 28-03-2009 01:46
Kolejny cykl i prośba o pomoc Damias Cykle 14 07-08-2006 02:16

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:12.
BODY ATTACK

Ostatnie obrazki

Kulturystyka: Newsletter
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin