24-12-2011, 23:26
| Moderator Super Expert
Podziękował: 10
Dostał 51 razy "Dzięki" w 47 postach
| Odp: WallEast "donJAZYRsko" (Bodybuilding Motivator)
Witka ....filmiki zajebiste ....proszę o więcej ......u mnie na siłowni robią furorę ....
|
| |
25-12-2011, 11:25
| Użytkownik Bywalec
Podziękował: 28
Dostał 10 razy "Dzięki" w 9 postach
hi ! follwed you on youtube  you may know me as "the puppy" my friend "robinforlife/nordicbodies" also makes videos on youtube wtih me an daniel "the beast" , you used daniel "the beast" in one of your videos i remeber 
Im also polish but live in swe
best regards
/ william "the puppy"
|
| |
26-12-2011, 10:23
| Boss Super Expert
Podziękował: 128
Dostał 333 razy "Dzięki" w 230 postach
Witamy, super filmiki!
__________________ KO SKLEP - Nasz oficjalny sklep! MUSCLE ZONE kod 5% dla użytkowników KO "KULT-B7" Nie pisze dobrze po polsku... |
| |
26-12-2011, 11:28
| Administrator Dobry paker
Podziękował: 38
Dostał 12 razy "Dzięki" w 12 postach
Witam, my chyba też się znamy z YouTube. Jak pamiętam jesteś zablokowany na Naszym kanale dobrze wiesz za co. Masz tupet. Myślę że tu się pohamujesz bo na razie nie zablokowaliśmy nikogo na forum.
P.S. Jak już kiedyś złożysz sam to co nagrasz i do muzyki z odpowiedzią licencją to na pewno to ocenie. Pozdrawiam.
|
| |
26-12-2011, 12:03
| Moderator Super Expert
Podziękował: 141
Dostał 603 razy "Dzięki" w 592 postach
| Odp: WallEast "donJAZYRsko" (Bodybuilding Motivator) Cytat: |
Napisał Łukasz Witam, my chyba też się znamy z YouTube. Jak pamiętam jesteś zablokowany na Naszym kanale dobrze wiesz za co. Masz tupet. Myślę że tu się pohamujesz bo na razie nie zablokowaliśmy nikogo na forum.
P.S. Jak już kiedyś złożysz sam to co nagrasz i do muzyki z odpowiedzią licencją to na pewno to ocenie. Pozdrawiam. | pojachane  ale jak by nie było to zgodze się z tym co mówisz
|
| |
26-12-2011, 12:24
| Użytkownik Bywalec
Podziękował: 1
Dostał 4 razy "Dzięki" w 4 postach
| Odp: WallEast "donJAZYRsko" (Bodybuilding Motivator) Cytat: |
Napisał geloo83 Witka ....filmiki zajebiste ....proszę o więcej ......u mnie na siłowni robią furorę .... | Dzięki! Cieszy mnie to Cytat: |
Napisał thexman hi ! follwed you on youtube  you may know me as "the puppy" my friend "robinforlife/nordicbodies" also makes videos on youtube wtih me an daniel "the beast" , you used daniel "the beast" in one of your videos i remeber 
Im also polish but live in swe
best regards
/ william "the puppy" | Hi puppy! Thx! Also I know you from YouTube  Robert gave me permission to use his material  I greet You, Robert and Daniel! Cytat: |
Napisał Ben Witamy, super filmiki! | Witam. Dziękuję za uznanie! Cytat: |
Napisał Łukasz Witam, my chyba też się znamy z YouTube. Jak pamiętam jesteś zablokowany na Naszym kanale dobrze wiesz za co. Masz tupet. Myślę że tu się pohamujesz bo na razie nie zablokowaliśmy nikogo na forum.
P.S. Jak już kiedyś złożysz sam to co nagrasz i do muzyki z odpowiedzią licencją to na pewno to ocenie. Pozdrawiam. | Witam. Tak pamiętam, ale nie będę ciągnął tematu, bo to nie moja broszka, ale dalej podtrzymuję swoje zdanie odnośnie reklam na filmie! Mogę podać powód dlaczego tu publicznie lub prywatnie, a to wyszło by korzystnie dla waszego forum, jeżeli zostało by to wzięte pod uwagę. Pozdrawiam.
|
| |
26-12-2011, 16:16
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 2
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Siemka Jazyr |
| |
26-12-2011, 18:08
| Użytkownik Bywalec
Poznaję! Siema Waldi! |
| |
26-12-2011, 21:31
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 2
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Jazyr planujesz jakieś starty?
|
| |
27-12-2011, 07:48
| Użytkownik Bywalec
Nie. Do 90tki jeszcze daleko, pozantym nie chce brać udziału w teatrzyku jaki organizuje PZKFiTS. Do póki nie zrobią ze związkiem porządku to ja nie startuje w PL.
|
| | Tagi | ala, bodybuilding, brać, daniel, dieta, diety, dzien, dziennik, dziennik treningowy, efekt, ego, filmik, filmiki, filmy, forum, hard, home, Łukasz, mega, moc, nac, najlepiej, najlepsza, najlepsze, nogi, npc, plecy, polish, przygotowanie, pzkfits, siema, siłowni, stosować, sylwetki, train, treningowy, treningów, treningu, usa, video, www, youtube, zawodów  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |