06-04-2012, 14:52
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
| Odp: testosterone cypionate i inne +
Kupa śmiechu,to po co kłamie.Facet ty odżywki sobie kup i zacznij ćwiczyć.
|
| |
06-04-2012, 15:05
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 35
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Facet się pyta o pomoc w rozpisce w Wy mu swoje wywody i przemyślenia ciśniecie. Zastanawialiście się czy jego obchodzą Wasze morały ?? Pytanie zadał proste a tu odpowiedzi "facet kup sobie odżywki" albo " po co ci cykl ?" A co Was to obchodzi po co mu cykl a odżywki sobie kupi jak będzie chciał. Najwięcej mają zawsze do powiedzenia Ci którzy koks na internecie lub u kolegi na siłowni widzieli.
|
| |
06-04-2012, 15:12
| Użytkownik Expert
Podziękował: 10
Dostał 48 razy "Dzięki" w 46 postach
Po co roztrząsać temat przecież widac po pierwszym poscie ze to ściema. Nie potrzeba ankiet bo skoro zaczyna sie od tego: mój kolaga, mojego kolegi co waży 60kg i ma 19lat itd. Albo kiedy jawnie swiruje z wiekiem to raczej poważne nie jest i niech sobie z powaznych ludzi jaj nie robi.
Takie ankiety smierdza upadłymi forami gdzie 1 na 1000 ma pojęcie o czym pisze.
|
| |
08-04-2012, 07:56
| Użytkownik Nowicjusz
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Tak jak pisałem Posiadam to co jest w pierwszym poscie.
Nie ma problemu z jakimś innym środkiem wszystko mam w aptece.
A chce rozpiske tak jak napisałem ale widzę że co niektórym muskulatura wyjadła mózg ale to nic nie szkodzi napiszę jeszcze raz.
Potrzebne jest rozpisanie takich środków mam teraz je, jeżeli polecasz coś innego napisz i dodaj jak to stosować
Stanox 10
Stanazol 10 mg
tablet 200
cyotex 200
testosterone cypionate 200mg/ml
2x 200 vial 10ml
Understor Testocaps N.V. Organon 40 mg
Testosteronum under canoas 120 kaps
finatox 100
trenabolone acetate 100 mg/ml 3 x100
Potrzebna rozpiska.
Wiek 45 lat.
Cwiczenie regularne.
waga 75kg
Cel. nabrać masy, ubić się nie zatłuscić
|
| |
13-04-2012, 07:16
| Boss Super Expert
Podziękował: 128
Dostał 333 razy "Dzięki" w 230 postach
Uwaga. Cypionat w miedzyczasie sie robi co SIEDEM dni, najmniej sie naklada i szczegolnie od 500mg na tydzien beda skutki estrogenu najmniejsze (nie kumuluje sie), kto nie wiezy niech sam sprobuje. Jest to wazne, jesli sie chce miec PLUSY Cypionatu przez Enantatem.
__________________ KO SKLEP - Nasz oficjalny sklep! MUSCLE ZONE kod 5% dla użytkowników KO "KULT-B7" Nie pisze dobrze po polsku... |
| |
16-04-2012, 03:10
| Użytkownik Bywalec
Dostał 3 razy "Dzięki" w 3 postach
w jakim celu bicie cypka od 5 tyg ??/ to sa jaja hehe ceypka wal minimum 12 tyg co 4 dni i mete przez 6 tyg 30 mg po odlozniu mety zwieksz czestotliwosc kuci na co 3 dni
|
| | Tagi | 75kg, ankieta, cykl, cyklu, cypionat, ćwiczyć, dieta, diety, ego, face, facet, forma, forum, gdzie, jaja, koks, kre, kulturystyka, masa, masę, masy, odblok, odżywki, online, prop, propionat, przybrac, pytanie, rozpiska, saa, siłowni, stosować, temat, testosteron, testosterone, tren, trenowali, waga, wody, zwieksz  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |