Ja preferuje jadłodajnie które pasują do mojego systemu żywieniowego TMMM ( czyt. TANIA MASA MASA MASA
Na pierwszej pozycji co nie oznacza że najlepiej::
BAWIMORDKA ul.Kościelna 1
Każdy pewnie myśli że to bar z hamburgerami itp. oj nie nie nie. Nie ten na ul.Kościelnej 1, tam oferują domowe obiady na wagę, 100g/2,40zł nakładasz ile chcesz, a płacisz za tyle ile nałożysz

herbata, kawa za free.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]
Na drugiej pozycji:
Bar Ha Long ul.Staszica 8B
Za około 15zł masz zestaw ryż,surówka i mięso. Do tego można dorzucić sajgonka, można wybrać wersje z makaronem, ogólnie dobre, smaczne za rozsądne pieniądze i oczywiście na MASĘ.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]
Na trzeciej pozycji:
Firma cateringowa ,,Kuchnia Polska'' ul.Jedności 10
Domowe jedzenie w bardzo rozsądnych pieniądzach i przede wszystkim bardzo smaczne. Znam właścicieli i ludzi tam pracujących, wszystkie składniki do przyrządzenia obiadów są pierwszej jakości i świeżości. Oczywiście można zjeść na miejscu, można też zamówić z dowozem.Bardzo domowe jedzonko i idealne do kulturystycznego jadłospisu.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]
Na czwartej pozycji, która według mnie jest najzdrowszą opcją żywieniową, która sprawia mi wiele radości nie tylko ze względu na smak potraw jest:
Kuchnia MOJEJ ŻONKI

adresu niestety nie podam.
Ogólnie to smacznie, zdrowo, tanio i zawsze w menu mam to co sobie wymarzę

.
Jak sobie przypomnę jeszcze jakieś miejsca w których warto zjeść na pewno dopiszę.
Pozdrawiam i Smacznego