29-10-2012, 15:05
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 5
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
| Silownia po raz pierwszy
Witam serdecznie ,mam pytanie dotyczace silowni za tydzien mam zamiar pierwszy raz isc na profesionalna silownie w Bydgoszczy ,ale boje sie ze zostane wysmiany przez tych goryli bo prawdopodobnie tam maja takie bicki jak ja udo  .Wiec prosze o odpowiedz dodam ze mam 15lat i jestem zapalony na ten sport od 2lat cwiczylem w domu mam lawke wyciag itp ale chce zaczac tak na powaznie prosze o odpowiedz .pozdrawiam
|
| | 
23-11-2012, 18:07
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
| Odp: Silownia po raz pierwszy
Zakładam (wiem, oczywiście robię błędne założenie), że w każdym klubie jest trener personalny, który w trakcie twojej pierwszej wizyty i twojego pierwszego treningu, po przeprowadzonym wywiadzie zdrowotnym, pokaże ci co robić, jak robić, opowie o technice i zagrożeniach, podejdzie do swojej pracy i do ciebie na tyle poważnie, że nie zrobisz sobie krzywdy. A po skończonym treningu wtedy, kiedy będziesz brał prysznic, przygotuje twój indywidualny (oparty o wypełniony na wejściu kwestionariusz zdrowia, oraz twoje oczekiwania) plan ćwiczeń na kolejny miesiąc i wręczy ci go przy wyjściu z klubu.
|
| |
23-11-2012, 18:13
| Użytkownik Expert
Podziękował: 6
Dostał 31 razy "Dzięki" w 30 postach
czemu niby miali by się z Ciebie śmiać? jak ja pierwszy raz poszedłem na siłownie to nawet nie wiedziałem do czego dane maszyny służą, dopiero te byki powiedziały mi jak ćwiczyć i jak poprawnie wykonywać cwiczenia, więc nie przejmuj się że mają bicki jak ty uda
|
| |
23-11-2012, 21:08
| Użytkownik Dobry paker
Podziękował: 8
Dostał 23 razy "Dzięki" w 21 postach
każdy kiedyś miał swój pierwszy raz  wszyscy od czegos zaczynali nikt nie urodzł sie gorylem |
| |
23-11-2012, 22:11
| Użytkownik Super Expert
Podziękował: 41
Dostał 82 razy "Dzięki" w 82 postach
śmiało - przywitaj się z wszystkimi i pokaż, że zależy Ci na treningu a jak będziesz miał wątpliwości, pytaj smiało , każdy z tych "goryli" z chęcią doradzi, podpowie i pomoże - powodzenia.
P.S. Tylko nie przywitaj się hasłem "siema goryle" - to raczej Ci nie pomoże.
|
| |
23-11-2012, 22:15
| Użytkownik Expert
Podziękował: 6
Dostał 31 razy "Dzięki" w 30 postach
ja to bym się ucieszył jakby jakiś młody do mnie goryl powiedział xd
|
| |
23-11-2012, 22:19
| Użytkownik Super Expert
Podziękował: 41
Dostał 82 razy "Dzięki" w 82 postach
| Odp: Silownia po raz pierwszy Cytat: |
Napisał milono90 ja to bym się ucieszył jakby jakiś młody do mnie goryl powiedział xd | próbuję sobie wyobrazić Twoją radość ..i jakoś mi nie wychodzi.( a wyobrażni nigdy mi nie brakowało).
|
| | Tagi | brał, bydgoszczy, ćwiczeń, ćwiczyć, jak ćwiczyć, klubie, plan, pytanie, siema, silowni, silownia, siłownie, sport, trener, trener personalny, treningu, uda, wyciag, zdrowo  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |