Google Info

Wróć   Kulturystyka Online Forum > SYLWETKA I ROZWÓJ CIAŁA > Doping
Domyślnie Clen +_ efka?  05-10-2009, 10:17
Domyślnie Clen +_ efka?  05-10-2009, 10:17
Witam mam pytanie bo nigdy nie brałem clenbuterolu
ostatnio poczytałem i chyba zdecyduje sie na 2 dni on w dni off w dni off bede przyjmował efke
co myślicie o takim systemie?
Victor_M jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Domyślnie 05-10-2009, 12:13
Domyślnie 05-10-2009, 12:13
Hey, ja tam odradzam Clenbuterol, to juz nie te czasy, gdzie sie stosuje ten srodek, po prostu w polsce jeszcze to w niekturych starych kziaszach pisze i ludzie sie tego czymaja, w US lub West Europe Clen juz jest kompletnie nie uzywany, NIEKIEDY tam bierze sie, jak odstawia sie Testo.

Jesli chodzi o (maly) antykatabolny effekt, to zamiast sie truc Clenem, to lepiej Testo brac w malej dawce.

Terz ogulnie czeba uwarzac z mieszanka Clen i Ephe, bo serce jednak chodzi dosc szybciutko i cisnienie terz rosne, kiedys jako teenager bralem ECA Stack, Clen i Hormon tarczycy w fasie diety i w banku nie umialem papierku podpisac, tak sie czaslem
Domyślnie 08-10-2009, 21:32
Domyślnie 08-10-2009, 21:32
ogólnie clen bardzo dobry środek, ale jak ktoś nie przygotowuje się do zawodów to odradzam, w połączeniu z efką bardzo obciąża serce i cały organizm. Zdecydowanie nie dla amatorów.
testosterone jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Domyślnie 03-03-2010, 21:15
Domyślnie 03-03-2010, 21:15
witam jesli chodzi o spalanie tłuszczu to ECA 2 tyg on dwa off w odpowiedniej dawce dopasowanej do kg , odpowiednio zbilansowa dieta i dobry trening (intensywny)1kg w tygodniu zbednego balastu tracisz .jesli chcesz przy tym zachowac muskulature lub zyskac przy spalaniu troche jej, testo delikatna dawka i masz co chcesz .clen to przeszłosc. pozdro
mobi23 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Zasady Postowania