21-07-2012, 20:10
| Użytkownik Super Expert
Podziękował: 0
Dostał 113 razy "Dzięki" w 113 postach
| Odp: Sex & Kulturystyka
Jesli jestes w okresie budowania masy miesniowej i uprawiasz sex to nie wiem po co bodujesz ta mase. Jest to takie chocby ladowanie swojej sily i meczarni na silowni w dupe dziewczyny, sory ze tak wulgarnie ale taka jest prawda. Osobiscie gdy jestem w budowaniu masy unikam stosunku, pamietajcie spadek testosteronu nie pomoze wam w budownai masy ani tym bardziej sily, wrecz przeciwnie.
|
| | 
21-07-2012, 21:21
| Użytkownik Expert
Podziękował: 0
Dostał 34 razy "Dzięki" w 32 postach
fakt jest taki ze po stosunku organizm meski mysli ze wykonal w 100 % praca jaka mial w ciagu dnia wykonac i nastawia sie na regeneracjie i odbudowe, i uzupelnienie utraconych plynow...
Gdziesz czytalem ze przed jakim kolwiek wysilkiem 16h musi byc zachowane !
pozdrowki
|
| |
22-07-2012, 09:53
| Moderator Super Expert
Podziękował: 141
Dostał 603 razy "Dzięki" w 592 postach
| Odp: Sex & Kulturystyka Biały Szejk no proszę Cię  .... żartujesz prawda ?
|
| |
22-07-2012, 10:44
| Użytkownik Dobry paker
Podziękował: 10
Dostał 16 razy "Dzięki" w 15 postach
Ja nie mogę ... Biały serio ?? Ty uważaj bo Twoja ukochana znajdzie sobie innego 
__________________ "Trzeba coś stracić, by coś docenić. Żeby odzyskać, trzeba się zmienić..." |
| | Tagi | aerobowy, alkohol, amp, brzuchu, budowa, doda, ego, formie, kalorie, kobiety, kulturystyka, masa, mase, masy, miesnie, mięśniowej, moc, mocno, najlepszy, natural, nogi, płeć, sex, siła, siłe, spalanie, spalić, sportów, szejk, testosteronu, tłuszcz, tłuszczu, trenera, treningiem, treningu, uda, uprawiać, wytrzymalosc  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |