23-11-2014, 20:35
| Użytkownik Bywalec
Podziękował: 3
Dostał 5 razy "Dzięki" w 5 postach
| Odp: Rzeźba u endomorfika... niemozliwe?
Kręcenie cardio jak niektórzy 2x dziennie po 45 min a niektórzy i do 2x 60 dochodzą lepiej walnąć intensywne sprinty czy HIIT
Organizm nie pali smalcu podczas sprintów, biegania itp. chodzi oto by palił tłuszcz w ciągu dnia tak samo mięśnie nie rosną na treningu.
|
| | 
24-11-2014, 11:01
| Użytkownik Bywalec
Podziękował: 3
Dostał 11 razy "Dzięki" w 11 postach
| Odp: Rzeźba u endomorfika... niemozliwe?
Ja bym nie przesadzał z tym HIIT'em czy sprintami , wg mnie może to być tylko dodatek do monotonnego kardio a nie powinien to być priorytet. Dlaczego ? Dlatego że nasz organizm po takim intensywnym wysiłku wymaga o wiele więcej regeneracji niż po kardio a nasza regeneracja na redukcji i tak kuleje...
Jednym słowem wg. mnie gdy robimy np. w tygodniu 4 sesje aerobowe to jedną można zastąpić HIIT'em, bo lepiej kręcić te aeroby 15 minut dłużej niż palić oprócz tłuszczu sporo mięska  takie jest moje zdanie w tym temacie |
| | Tagi | aerobowy, aeroby, anabolic, arnold, bcaa, bialeczko, ciężar, ciężarem, diecie, dieta, doda, dodatki, dream, dzien, dziennie, efekt, efekty, endo, glutamina, kaloryczne, krótkie, leżąc, ławce, mega, metabolizm, mięśni, moc, mocno, mocny, najlepiej, nogi, palce, plecy, powtórzeń, proszku, przedramie, przedramienia, przysiady, rzeźba, scitec, seriami, siema, siłowni, siłowy, spalacz, stojąc, suplementów, supli, sztanga, sztangą, sztangi, sztangielek, temat, tkanki, tłuszczu, trening, treningi, treningowe, treningu, waga, whey, wody, wyciskania, wzrost  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |