31-01-2016, 20:41
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
| Rehabilitacja
Witam. Zaczne od tego ze ponad rok temu potracil mnie samochod. Lekarze postawili złą diagnoze(wielomiejscowe stłuczenie). Po 5 miesiacach okazalo sie ze mam skrecony bark, skrecony talerz biodrowy, dyskineza łopatki itd. Dopiero wtedy zaczalem robic cos w kierunku poprawy zlego stanu zdrowia, bo wczesniej nie wiedzialem co mi na prawde dolega, lekarze zreszta tez nie wiedzieli. Mialem robione masaze 3 razy w tygodniu, cwiczenia, baseny, oklady, miesiac w sanatorium(dziennie okolo 7 zabiegow). Jest o niebo lepiej niz bylo na poczatku lecz dalej nie moge grac w pilke z ktora wiaze swoja przyszlosc. Czytalem mase opinii o hormonie wzrostu, ze dziala bardzo dobrze regeneracyjnie. Czy moge liczyc na poprawe czy ma ktos moze jakis inny pomysl? Prosze o pomoc.
|
| | 
01-02-2016, 13:55
| Moderator Super Expert
Dostał 296 razy "Dzięki" w 285 postach
| Odp: Rehabilitacja
Nikt ci nie da Hgh na rehabilitacje itp. A kuracja tego to spokojnie kilka tysięcy wyjdzie. tutaj mogę doradzić żebyś przeszedł się do masażysty tkanek głębokich a nawet chiropraktyk, dawając mu wszystkie zdjęcie i opinie lekarzy oraz wypis ze szpitala.
|
| |
02-02-2016, 11:12
| Użytkownik Nowicjusz
Od pol roku odwiedzam chiropraktyków, terapeutów itd. Pobieram zabiegi, ogolnie dbam o siebie i robie wszystko w tym kierunku by wyzdrowiec. Moze by byc w pelni zdrowia potrzeba jeszcze czasu np pol roku. Chcialbym to poprostu przyspieszyc a pieniadze nie wchodza w gre jesli chodzi o wysoki koszt kuracji.
|
| |
03-02-2016, 07:02
| Użytkownik Expert
Podziękował: 14
Dostał 29 razy "Dzięki" w 24 postach
może nie tyle hgh co komórki macierzyste
|
| |
03-02-2016, 09:40
| Moderator Super Expert
Dostał 296 razy "Dzięki" w 285 postach
Wiesz hormon wzrostu może coś wspomoże regeneracje, ale żeby się nie okazało zaraz, że skutki uboczne jak przerost kości pogorszą inną sytuacja czy jak. Więc jak już chcesz się w tak mocne środki bawić, to najepiej poradź się tych chiropraktyków oraz specjalistów i pod okiem specjalistów bierz hgh skoro pieniądze nie grają roli.
|
| |
03-02-2016, 18:28
| Użytkownik Nowicjusz
Dziękuje za odpowiedzi. Moze najlepszym rozwiazaniem bedzie poczekac, dalej cwiczyc z fizjoterapetami i dazyc do pelni zdrowia. W ostatecznosci zostanie hgh lub komórki macierzyste o których slysze pierwszy raz.
|
| | Tagi | ala, bark, cwiczyc, dzien, dziennie, ego, hgh, hormon, kości, kuracja, kuracji, łopatki, mase, moc, osta, pomoc, rehabilitacja, uboczne, wzrostu, zdjęcie  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |