Tego GH nie znam. Jak ktos bierze niskie dawki GH to radze sprobowac MK - wiem ze wedlug badan peaks nie sa az takie wysokie (okay bylo to tez na nieodpowiednich ludziach robione), ale na MK zobaczysz dosc szybko efekty, ktorych nie zauwazysz przy GH, jak np. mocne nabicie miesnia glykogenem. Jestem PEWNY, ze jeszcze wyjdzie jakies dotad nieznane dzialanie MK - pamietajcie moje slowa
Radze kazdemu uzywac Boldka zamiast Deci tak by the way, tylko problemy z wysokimi dawkami Deki

Sustanonu tez nie polecam, lepiej jeden ester, chyba ze juz zawodnik bardzo zaawansowany.
Jednoczesnie nie dawaj GH, to jest stracona kasa.
A metke bym wymienil na diazirinol, bo jest lepszy i mniej obciaza i nie konvertuje, a szczegolnie jak bierzesz 4 estry tescia i cie sie poziom estradiolu tak ekstremalnie waha ...
Diazirinol to substancja numer 150 od Vidy z lat 70tych, dolaczam grafike, anabolicznosc 300 do androgennosci 20

Nie konwertuje w nic. Kupowalem to jako produkt (niby prohormon) Triumphalis, teraz jest tez dostepne:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] (dobre dla kobiet 2,5mg dziennie)
P.S. Jak widac, to ja kazdemu bym cykl przestawil kompletnie

Mozesz tez dodac 8mg LGD do tego.