Daniel Wilk w Kulturystyka Online
Martyna Kazmieczak w Kulturystyka Online




Wróć   Kulturystyka Online Forum > KULTURYSTYKA ONLINE > Doping i sterydy > Cykle
stare 09-12-2016, 11:40
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Jul 2016
Postów: 16
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Prośba o opinie o cyklu

Witam zamierzam poleciec od stycznia na czymś takim:
1-16 susta 250e4d
1-10 deka 200 e7d
1-16 Masteron 250 e4d
6-12 winstrol tab 50-60mg
Proszę o opinie i ewentualne komentarze
Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 10_0_2 like Mac OS X) AppleWebKit/602.1.50 (KHTML, like Gecko) Version/10.0 Mobile/14A456 Safari/602.1
pietya35 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 10-12-2016, 10:40
Użytkownik
Dobry paker
 
Avatar Rising
 
Zarejestrowany: Nov 2015
Postów: 373
Podziękował: 8
Dostał 63 razy "Dzięki" w 59 postach
Domyślnie Odp: Prośba o opinie o cyklu

Cykl może być, aczkolwiek jak deca długa to 10 tygodni będzie krótko, daj ze 12 minimum. Co do reszty - kwestia mocno indywidualna, ale propa bym jeszcze po masterze tydzień przeciągnął
Rising jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-02-2017, 08:49
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Jul 2016
Postów: 16
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Odp: Prośba o opinie o cyklu

Witam ponownie
Lecę juz z tym co wyżej z tym ze bez masteronu
Jestem juz w 6 tygodniu
Susta 500ew
Deca 300ew
I teraz pytanie chce dołączyć boldka
Of teraz 6tyd przeciągnąć troszkę dłużej suste do 22-24 tyg
Nie jestem pewien jak zrobić ladowanie boldem
Zeby jsknajszybciej sie wkręcił planuje brać ho 400-600ew
Przez 10-12tyg od teraz czyli do 18-20 tyg całości
Na koniec wino od 18tyg do 26tyg
Aha lecę aromasin i dostinex bo wywaliło estro inprolke
Za tydzien kolejne badania o ile pospadalo bo czuje ze spadło
Wielkie Dzieki mam nadzieje ze ktoś sie odniesie
Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 10_0_2 like Mac OS X) AppleWebKit/602.1.50 (KHTML, like Gecko) Version/10.0 Mobile/14A456 Safari/602.1
pietya35 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-02-2017, 10:34
Użytkownik
Dobry paker
 
Avatar Rising
 
Zarejestrowany: Nov 2015
Postów: 373
Podziękował: 8
Dostał 63 razy "Dzięki" w 59 postach
Domyślnie Odp: Prośba o opinie o cyklu

Z boldem problem jest taki, że frontload i tak za wiele nie pomoże - bold musi się rozkręcić w swoim tempie. Załaduj 1000mg bolda, popraw po 3 dniach docelową dawką, i leć już od tego momentu docelową dawkę co 5d. I tak miną 2 tygodnie zanim ruszy
Rising jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-02-2017, 12:25
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Jul 2016
Postów: 16
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Odp: Prośba o opinie o cyklu

Cytat:
Napisał Rising Zobacz post
Z boldem problem jest taki, że frontload i tak za wiele nie pomoże - bold musi się rozkręcić w swoim tempie. Załaduj 1000mg bolda, popraw po 3 dniach docelową dawką, i leć już od tego momentu docelową dawkę co 5d. I tak miną 2 tygodnie zanim ruszy
Lepiej po 2 tyg niż po 5
Walne 1000 a pózniej 500 bo 400 chyba za mało
Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 10_0_2 like Mac OS X) AppleWebKit/602.1.50 (KHTML, like Gecko) Version/10.0 Mobile/14A456 Safari/602.1
pietya35 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-02-2017, 14:31
Użytkownik
Dobry paker
 
Avatar Rising
 
Zarejestrowany: Nov 2015
Postów: 373
Podziękował: 8
Dostał 63 razy "Dzięki" w 59 postach
Domyślnie Odp: Prośba o opinie o cyklu

500mg/week to absolutne minimum na bolda, a biorąc pod uwagę fakt, że stężeń nie trzyma to trzeba 750mg przynajmniej lecieć, bo inaczej to placebo i ewentualnie lekko apetyt podkręci :P
Rising jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-02-2017, 14:55
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Jul 2016
Postów: 16
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Odp: Prośba o opinie o cyklu

Ja mam niby 210 stężenie czyli musze walić 3,5cm-4cm na tydzien
Na raz to trochę dużo wiec rozbić na 2 niedziela-czwartek ?
Wyjdzie ok 800 plus susty 500,czy moze zwiększyc suste
Bo szczerze teść klepie ostro
Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 10_0_2 like Mac OS X) AppleWebKit/602.1.50 (KHTML, like Gecko) Version/10.0 Mobile/14A456 Safari/602.1
pietya35 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 06-02-2017, 14:34
Użytkownik
Dobry paker
 
Avatar Rising
 
Zarejestrowany: Nov 2015
Postów: 373
Podziękował: 8
Dostał 63 razy "Dzięki" w 59 postach
Domyślnie Odp: Prośba o opinie o cyklu

No niestety, boldek ma to do siebie, że trzeba go dużo, są jakieś wynalazki po 300mg/ml ale ile tam go jest faktycznie to czort wie
Rising jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów
BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Wyłączony
Pingbacks are Wyłączony
Refbacks are Wyłączony
Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odp. Ostatni post / autor
proźba o opinie co do cyklu Heliantus Doping i sterydy 16 18-04-2014 11:45
Prośba o kilka wskazówek do pierwszego cyklu na PH gapa Doping i sterydy 15 05-09-2011 20:34
WASZE OPINIE NA TEMAT CYKLU pittbul Cykle 12 26-05-2008 10:31
Prośba o rozpiske cyklu McKlata Cykle 6 30-03-2008 17:27
prośba o rozpiske cyklu z hgh,sliny,propa,trenu,oxy... gibson23 Cykle 4 06-12-2006 23:07

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:41.
BODY ATTACK

Ostatnie obrazki

Kulturystyka: Newsletter
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin