![]() |
Nieprawidłowy email na facebooku Tak więc niedawno założyłam facebooka,a teraz nie mogę się zalogować. Kiedy wpisuję (POPRAWNY) adres mail i hasło wyświetla mi "Nieprawidłowy adres e-mail Wprowadzony adres e-mail nie jest powiązany z żadnym kontem. Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki i ciasteczka, stosując te instrukcje. Możesz się zalogować przy pomocy adresu e-mail, nazwy użytkownika lub telefonu komórkowego przypisanego do Twojego konta. Upewnij się, że wpisujesz te informacje prawidłowo." I tak za każdym razem. Wiecie ocb? |
RE: Nieprawidłowy email na facebooku A nie zablokowali Ci przypadkiem konta ? Ja tak miałam 3 razy |
RE: Nieprawidłowy email na facebooku może sprobuj zalozyc konto jeszcze raz ;) |
RE: Nieprawidłowy email na facebooku Nie,nie zablokowali. |
RE: Nieprawidłowy email na facebooku A może zaloguj się z innej przeglądarki? Ja np. nie mogłam zalogować się przez Mozillę na pocztę na onecie, bo jakieś ciasteczka miałam zablokowane, ale z Opery już mogłam. |
RE: Nieprawidłowy email na facebooku Albo może ktoś się włamał i zmienił e-maila miałem podobną sytuację. |
RE: Nieprawidłowy email na facebooku Proponuję wszystko zrobić od nowa, nowy mail i nowe konto ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:22. |