![]() |
Jan Paweł II Co o nim sądzicie? Kim dla was był [jest]? :) |
RE: Jan Paweł II jest dla mnie wielkim czlowiekiem ,autorytetem |
RE: Jan Paweł II dla mnie też ... |
RE: Jan Paweł II Cytat:
|
RE: Jan Paweł II ciągle takie 'zgadzam się' xd A może zmnieł cos w waszym życiu? Jakie macie o nim zdanie? Co myślici eo jego działalności? :) Prosze o dłuższe wypowiedzi! xp |
RE: Jan Paweł II a moze ty convalis powieszczy cos zmienil w twoim zyciu? |
RE: Jan Paweł II Wiesz, pokazał mi że można byc wspaniałym człowiekiem, z marzeniami. Być przy tym tolerancyjnym, dobrym i pracowitym. Naprawdę trzeba byćbardzo odpowiedzialnym aby uznac go za swój autorytet, bo zdecydowanie trudno byłoby mi go naśladować. Ale mbudzi we mnie szacunek przez jego kontakt z młodzieżą, amibicje i tolerancję. Dzisiaj po skonczonym apelu własnie o JPII pierwszy raz widziałam jak szkoła wychodzi w spokoju i nawet przez część czasu zachwowywa się spokojnie. To znaczy, ze postać tego papieża budzi naprawdę ogromny respekt. |
RE: Jan Paweł II taak, uwarzam go za Świętego człowieka... jestem dumna, że był polakiem ;) bardzo przeżyłam Jego śmierć .. pokazał że można być wspaniałym i dobrym człowiekiem nawet dla wroga. Myśle, że na drugiego tak Wielkiego [pod względem ducha] papieża trzeba będzie długo poczekać, o ile jeszcze kiedykolwiek takiego ujrzymy... |
RE: Jan Paweł II Jan Paweł II był Wielki Człowiekiem, także się zgadzam z koleżanką, że trzeba będzie długo poczekać na takiego papieża jak nasz Jan Paweł II. Był dla mnie wzorem. 23.10 w mojej szkole jest nadawanie im. Właśnie Jana Pawła II ;) |
RE: Jan Paweł II a w moim życiu nic nic nie zmienił ... Owszem był wielkim człowiekie ale denerwuje mnie to że każdy pisze 'no tak jest autorytetem' 'dużo zmienił w moim życiu' i takie ble ble ble a tak naprawe nie ma na was większego znaczenie ;/ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:24. |