03-11-2014, 20:00
| Użytkownik Expert
Podziękował: 1
Dostał 3 razy "Dzięki" w 3 postach
| Odp: Początek z dieta
no wlasnie biega po 6km, czyli poci sie, traci mikro i makroelementy, co do krety to skoro TY, brales ja od poczatku to tylko zmarnowales jej potencjal, na poczatku wszystko idzie w expresowym tempie(czyt. masa/sila), schodki zaczynaja sie dopiero pozniej, i w tym czasie warto siegnac po np [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] (np w czasie zastoju)
pozdro 4you
|
| | 
03-11-2014, 20:11
| Użytkownik Dobry paker
Podziękował: 2
Dostał 21 razy "Dzięki" w 18 postach
Każdy ma swoje zdanie. Nigdy nie przywiązywałem uwagi do witamin i minerałów. Znam kilku maratończyków, którzy nic nie biorą tym bardziej witamin i minerałów a przebiegają po 40km+ w dobrym czasie.
Jakoś nie czuję bym zmarnował potencjał [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] w dalszym ciągu na mnie działa jak ją biorę, ale widzę że znasz lepiej mój organizm.
|
| |
03-11-2014, 20:33
| Użytkownik Expert
Podziękował: 1
Dostał 3 razy "Dzięki" w 3 postach
Tak jak napisales, kazdy ma swoje zdanie i po to jest forum aby je wymieniac, co do wit i min od zawsze byl to jeden z najbardziej niedocenianych suplementow |
| | Tagi | bialka, bialko, białkowe, brzuch, daa, diet, dieta, dietę, diety, dorsz, dzien, dziennie, endo, hgh, jajka, jeść, jogurt, kolacja, krea, kreatyna, kreatyną, kreatyny, kukurydziane, kurczaka, makaron, masę, masło, masy, mięśniową, minerały, natural, obiad, odzywki, odżywka, odżywki, olej, omlet, orzechy, owsiane, pierś, płatki, płatki owsiane, posilku, posiłek, posiłków, razowy, ryż, siła, siłowni, siłownie, śniadanie, waga, warzywa, witaminy, wołowina  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |