Daniel Wilk w Kulturystyka Online
Martyna Kazmieczak w Kulturystyka Online




Wróć   Kulturystyka Online Forum > KULTURYSTYKA ONLINE > Doping i sterydy
Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
stare 20-05-2013, 16:25
Użytkownik
Super Expert
 
Avatar Litwin
 
Zarejestrowany: Jun 2006
Postów: 3 761
Podziękował: 11
Dostał 96 razy "Dzięki" w 93 postach
Domyślnie Odp: PIERWSZY CYKL - opinie i ewentualna korekta

No będzie leciał na kilkumiesięcznej,konkretnie 3 miesięcznej,nie wiem jednak jak to ma się do odbloku na hcg,skoro teść syntetyczny nadal będzie się kręcił w nim.
Litwin jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
BODY ATTACK SOSY ZERO
stare 20-05-2013, 17:03
Użytkownik
Dobry paker
 
Avatar tommq
 
Zarejestrowany: Oct 2012
Postów: 367
Podziękował: 8
Dostał 23 razy "Dzięki" w 21 postach
Domyślnie Odp: PIERWSZY CYKL - opinie i ewentualna korekta

nie bede sie kłócił bo i tak kazdy **** na swoj stroj wystarczy zobaczyc na innych forach jak ludzie radzą ,chyba chcesz od razu po cyklu zeby jajka wróciły do normalności chodziło mi o co najmniej poł roku dodam tylko ze jakbym miał zakładac temat w dopingu na KO to bym wolał sobie odpuścić cykl czytac przekleństwa Kantora ciągłe przepychanki i głupoty ludzi to juz jest żenada
__________________
pozdro tommq
tommq jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-05-2013, 17:24
Użytkownik
Super Expert
 
Avatar Litwin
 
Zarejestrowany: Jun 2006
Postów: 3 761
Podziękował: 11
Dostał 96 razy "Dzięki" w 93 postach
Domyślnie Odp: PIERWSZY CYKL - opinie i ewentualna korekta

Dużo osób notuje przyrosty po odstawieniu długiego teścia,bo on nadal się kręci,więc nie wiem,czy jest sens robić odblok szybciej niż 14 dni po ostatnim strzale.Ale sam musisz sobie odpowiedzieć na ten problem,przy propie nie masz takiego problemu.
Litwin jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-05-2013, 17:41
Użytkownik
Dobry paker
 
Avatar tommq
 
Zarejestrowany: Oct 2012
Postów: 367
Podziękował: 8
Dostał 23 razy "Dzięki" w 21 postach
Domyślnie Odp: PIERWSZY CYKL - opinie i ewentualna korekta

na dłuższych cyklach dawał bym hcg co 3 tyg zeby na koniec łatwiej było mi sie odblokowac . Niedługo kończę cykl na enanie i robie odblok tak jak pisałem
__________________
pozdro tommq
tommq jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-05-2013, 18:01
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: May 2013
Postów: 10
Podziękował: 2
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Odp: PIERWSZY CYKL - opinie i ewentualna korekta

Tak jak ktorys z Was pisal opinie sa rozne na roznych forach na temat odbloku.
Ta sytuacje porownalbym do poprawnej techniki wykonywania cwiczen. Kazdy mowi inaczej. Na kazdej silowni kazdy trener mowi inaczej. Ten tak a ten tak. A najlepsze jest jak na ten samej silowni trenerzy sie poprawiaja. Chyba jeszcze nie spotkalem fachowca z prawdziwego zdarzenia.
Tak samo jest z saa. Warto sie pytac uczyc itd. ale najwazniejsze jest to, zeby poznac swoj organizm.
Niby to nic wielkiego... A jednak latwe nie jest i potrzeba czasu.
Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 6_1 like Mac OS X) AppleWebKit/536.26 (KHTML, like Gecko) Version/6.0 Mobile/10B142 Safari/8536.25
qhash jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 21-05-2013, 00:12
Użytkownik
Expert
 
Zarejestrowany: Dec 2011
Postów: 412
Podziękował: 0
Dostał 34 razy "Dzięki" w 32 postach
Domyślnie Odp: PIERWSZY CYKL - opinie i ewentualna korekta

Tommq nie pasi ci to narka ! nikt cie tu nie trzyma....
Jezeli ben wkleja ci sprawdzony odblok badany w warunkach laboratoryjnych to po co sie klucisz ?
Gambel ujol na chlopski rozum jak dziala hcg pewnie nawet nie kumasz tego zabiegu skoro czy na offie czy on w majtach masz kogel mogel... sory
czytaj dalej fora i rob forme
Kantor jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów
BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Wyłączony
Pingbacks are Wyłączony
Refbacks are Wyłączony
Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odp. Ostatni post / autor
Pierwszy cykl. Bloodmoon Cykle 1 05-04-2008 18:10
Odrzucam mase , trening na rzeźbe, PLZ korekta:) sienkol Trening i plany 3 08-08-2006 20:07
Cykl z Testosteronu Prolo (samego) PROSZE O POMOC I OPINIE marckoks Cykle 1 01-06-2006 07:38
pierwszy cykl harry17 Cykle 10 12-03-2006 13:34
pierwszy cykl jakubu Cykle 3 29-12-2005 20:29

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:06.
BODY ATTACK

Ostatnie obrazki

Kulturystyka: Newsletter
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin