27-12-2014, 19:51
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
| Patryk Szlaga - w drodze na MPJ! Witam
Postanowiłem założyć dziennik treningowy ,aby łatwiej mi się śledziło moje postępy.
Mam na imię Patryk Szlaga ,mieszkam w Gdyni.
Obecnie mam 18 lat ,zaraz 19..
Przygotowuję się do zawodów.
W planach Juniorzy do 21 lat (3 lata przygotowań)
Juniorzy do 23 lat (5 lat przygotowań)
Także jest dużo do zrobienia. Dieta wygląda następująco:
1-2. Omlet 220g płatków owsianych + 6 jaj
3-4 Kasza 200g + 220g kury
5-6-7 Ryż 300g + 330g kury
8 Twaróg chudy 250g + jajo + 16g słonecznika
4060kcal - 279gB, 530gWW, 86gT Trening: Poniedziałek - Klatka + Triceps
Wtorek - Plecy + Biceps
Środa - Nogi
Czwartek - Klatka + Barki
Piątek Biceps + Triceps Cardio 3x 15 minut (Pon,Śr,Pt)
Poniżej zdjęcia ,dosyć aktualne... Na dniach postaram się dodać coś nowego.  [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] |
| | 
27-12-2014, 20:01
| Użytkownik Super Expert
Podziękował: 69
Dostał 39 razy "Dzięki" w 39 postach
| Odp: Patryk Szlaga - w drodze na MPJ!
Maskara z tym treningiem jak dla Mnie  kiedy regeneracja? Więcej szkody niz pożytku dla mięśni. Ile ważysz? 300g kury? ponad 60 g [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] w jednym posiłku,marnotractwo ! 30g wystarczy  W poniedziałek klatka i triceps ok ale na drugi dzień barki i grzbiet? wykończysz triceps !
Ja mam jedną grupę mięśniową w tygodniu i jak dobrze trenuje klatkę to czuje ją nawet w piątek |
| |
27-12-2014, 20:07
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Proszę czytać ze zrozumieniem  W posiłku jest po 110g kury. Waga 86kg przy 186cm.
Co do treningu ,mi bardzo odpowiada. Priorytet klatka i ramiona ,co zresztą widać. Klatka piersiowa nie będzie trenowana 2x tak samo intensywnie (w czwartek mniej serii ,większe ciężary) , także nie ma o co się martwić 
Barki i grzbiet? Ja tam widzę plecy i biceps we wtorek |
| |
27-12-2014, 21:13
| Użytkownik Super Expert
Podziękował: 69
Dostał 39 razy "Dzięki" w 39 postach
No ok już czytam ze zrozumieniem bo to 5,6,7 posiłek  ale o 8 posiłkach pierwsze słysze 
zapodaj zdjęcia
|
| | Tagi | barki, białka, chudy, ciężary, dieta, dzien, dziennik, dziennik treningowy, juniorzy, klatka, klatkę, mięśni, mięśniową, omlet, piersiowa, plecy, posiłek, posiłku, priorytet, przygotowań, regeneracja, ryż, serii, treningiem, treningowy, treningu, trenuje, triceps, waga, zawodów, zdjęcia  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |