13-09-2014, 19:37
| Użytkownik Super Expert
Podziękował: 11
Dostał 96 razy "Dzięki" w 93 postach
| Odp: oxandrolon
Wysoko mierzysz by wygrać debiuty,ja na marzec sie przygotowuję ale mnie uraduje miejsce w pierwszej szóstce.
|
| |
13-09-2014, 22:57
| Użytkownik Bywalec
Podziękował: 0
Dostał 7 razy "Dzięki" w 7 postach
spokojnie to sa tylko moje plany ktore nie znaja daty ostatecznie. ale po glowie mi to chodzi juz od dluzszego czasu  znajomy teraz wystapil w sopocie w kategorii open zajał miejsce poza podium ale kasy podobno wydal od uja |
| |
13-03-2016, 00:44
| Użytkownik Nowicjusz
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Cześć,
Dziwna sytuacja, odkopuje żeby nie zakładać bez sensu nowego tematu
co powiecie na takie coś, 2 oxy ( Shree Venkatesh ) z jednego źródła w przeciągu 3 dni, jedna ze zdrapką do sprawdzenia autentyczności naklejona na boku i białe tabletki, druga bez zdrapki i pomarańczowe tabletki... ta z pomarańczowymi to fake?
|
| |
14-03-2016, 08:02
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 2
Dostał 14 razy "Dzięki" w 11 postach
a po co CI to? tam i tak nie ma oxy , szansa na org oxe tylko apteczna np spa milano, a tak bedziesz bral drogie wino.
|
| |
14-03-2016, 11:23
| Użytkownik Nowicjusz
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Podeslij mi zdjecia na pw to ci powiem co i jak
|
| | Tagi | ampułki, brać, cisnienie, cykl, cypionat, debiuty, działa, działanie, efekt, ego, flex, gdzie, kobiet, kobiety, koksu, kupić, litwin, miesien, mobile, moc, nowa, nowe, online, organizm, oxandrolon, oxy, pytanie, rzeźba, saa, serii, siła, sprzęt, stawy, steryd, sterydów, tabletek, temat, testosterone, treningach, uboczne, wielka, wino, www, wygrać, zawodników  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |