Ostaryna, wyniki badań. Czy jest potrzebny odblok?
Witam. Jestem w trakcie 6 tygodniowego cyklu na ostarynie. Zrobiłem badania na początku 4 tygodnia cyklu. Jest to moja pierwsza styczność z tego typu środkami. Pytanie do bardziej doświadczonych kolegów - czy potrzebny będzie odblok? Jeżeli tak, to jakiego środka użyć i jakie dawki?
Czy może wystarczy jakiś booster testosteronu albo i bez tego się obejdzie?
Drugie pytanie - został mi ostatni tydzień cyklu. Przez 5 tyg. brałem dawki 20 mg czy jest sens wejsc w tym ostatnim tygodniu na 30 mg? Czy zmniejszy to znacząco poziomu tescia?
Załączam wyniki badań. Będę wdzięczny za dobre rady. Pozdrawiam.
Odp: Ostaryna, wyniki badań. Czy jest potrzebny odblok?
Dlaczego w ostatnim tygodniu 10 mg? Planowałem wejść na 30 mg żeby wycisnąć maksa z tego cyklu. Mam tylko jedno opakowanie, wiec juz niewiele zostało tych kapsułek...
Też biorę ostarie Olympusa już 8 tydzień tylko w pierwszym tyg 15 mg i ostatnim 9 tym 15 mg tak cały czas 20 mg Myślę że 30 mg byłoby ok jakbyś ważył 100 kg .moja waga 89 wiec 20 mg max co do wyników też mam podobne teścia wkleilem w 3 tyg brania na odblok mam 6 bromo brawna i daa pozdr
Co do efektów to na pewno są, ale spodziewałem się więcej. Siła ok. + 10 kg na płaskiej, waga ok. 1,5 -2 kg do góry, łapa ok. +2 cm, zwiększona wytrzymałość i jednocześnie może troszkę mniej fatu albo to kwestia po prostu lepszej waskularyzacji
na jeden tydzien to bym nie wchodzil na 30mg szkoda towaru a niewiele to da, chyba ze planujesz pociagnac dluzej to ma sens ale skoro towar Ci sie konczy to mozesz sprobowac t 30mg, 20mg przy 6-8 tygodniowym cyklu przy wadze 100kg nie blokuje o ile wczesniej nie bylo jakis twardych cykli saa czy proh to smialo mozna jechac