Daniel Wilk w Kulturystyka Online
Martyna Kazmieczak w Kulturystyka Online




Wróć   Kulturystyka Online Forum > KULTURYSTYKA ONLINE > Doping i sterydy
stare 29-01-2016, 10:36
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Jan 2016
Postów: 18
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Osta 3 tyg +++

Witam

Na wstępie dam diete i trening wiec

Dieta 3200kalori reko endo
Trening 4x p&p w tyg + 3x cardio po 15min
PUSH ciężki
-Przysiady 5x5
-Wyciskanie leżąc 5x5
-Wyciskanie nad głowę 5x5
-Wyciskanie wąsko (32)Rep Goal
-Wspięcia na palce 4x12-20

PULL lekki
-Martwy ciąg na prostych 4x12
-Wiosłowanie sztangą podchwyt 4x12
-Wiosło hantlem 2-3x12
-Unoszenie ramion na boki w opadzie tułowia 4x12
-Szrugsy 4x12
-Uginanie z supinacją 3-4x12

PUSH lekki
-Wykroki 4x12
-Prostowanie nóg na maszynie 2x12-15
-Wyciskanie skos dodatni 3x12
-Dipsy (40)Rep Goal
-Wyciskanie sztang zza głowy szeroko 4x12
-Wspięcia na palce 4x12-20

PULL ciężki
-Martwy ciąg 5x5
-Żuraw 3x12 na dobicie dwójek
-Podciąganie szeroki nachwyt 30(Rep Goal)
-High pull 3x8
-Uginanie ramion ze sztangą 32(Rep Goal)
-Przedramiona podchwyt+nachwyt(ss) 4x12


Zaczynałem z waga 95+- 1kg obecnie waga to 101kg hmmm wtf :/ ale mniejsza w to

Siła co tydzien zwiększam wszystko o 2.5kg czyli przykładowo zaczynałem przysiad 1 tydz 5x5 110 kg obecnie zaczynam juz 3tydz 117.5kg wiec super na + na pewno progres

Oste ładuje 10mg ed
Czyli 1 tabletke z Brawn

I tak na pewno mam saidy takie jak pocenie sie na wieczor mimo ze osta idzie solo rano naczczo po godzinie zjadam shaka owsiane jagody bilko my protein itp to i tak na wieczor pocę sie jak świnia i pije od cholery wody wtf :/ dziennie nie wiem ale z 7-10l to lekko idzie
I sen to bomba xd takie sny sie śnią ze WTF

Dieta leci 98% czysta + ketchup to te 2% bo kurczak na parze juz mi nje wchodzi jak kiedys

Co moge powiedzieć przez te 3 tyg
To u mnie siła na plus
Stawy .... Nadal pobolewają ale mniej (Pewnje za mała dawka osty)
Na pewno lepsze nabicie bo spuchnięty jestem po siłowni dosc ładnie

ale nie o tym chce gadac

Wiec przejdę do sedna

W uk u GP ... Na badania czekałem do zeszłego tyg WTF .... Jak pisałem w 2 tyg temu ze badania beda za 2 dni przeciągało sie jeszcze tydzien nie dosc ze GP tysiąc pytan po co to itp....
To musiałem sporo na sciemniac.... + nie chciała dac mi kopii to powiedziałem ze to dla lekarza z polski i sie zgodziła na szczęście... W badaniach wyszło wszystko w normie test dosc wysoko w skali 1-10 mam 7 nie wiem czemu tu jest jakas skala z tego co na forach rożnych patrzalem to jest podane zupełnie inaczej....

Wiec po tym stwierdziłem ze raczej nie chce sie bloknoc wiec pozostanę na tych 10mg dziennie

Pytanie jak długo moge to leciec i czy moge do rzucić do tego LGD i sie nie zablokuje ??

Bo uwierzcie ze nie chce mi sie z tymi id....ami gadac i tłumaczyć od nowa...

W razie co ... Moge isc badania zrobic prywatnie lecz to koszt w UK 65-75£ w zależności co ma byc sprawdzone... Info pewne

Posiadam rownież clomid... Wiec

Co doradzacie zrobic ??


Leciec jeszcze z 2 tyg osty solo

I dorzucić LGD ? 4mg ??
Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 9_2_1 like Mac OS X) AppleWebKit/601.1.46 (KHTML, like Gecko) Version/9.0 Mobile/13D15 Safari/601.1
Mixtape jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
Wybierz jakość Body Attack!
stare 29-01-2016, 11:10
Użytkownik
Bywalec
 
Avatar maceek
 
Zarejestrowany: Nov 2015
Postów: 152
Podziękował: 9
Dostał 46 razy "Dzięki" w 42 postach
Domyślnie Odp: Osta 3 tyg +++

Oste 10mg/ed możesz lecieć spoko jako dawkę leczniczą. Lgd 4mg/ed teoretycznie nie przyblokuje ale czy akurać ciebie nie to tylko badanie pokaże. Z sarmami już tak jest, że papier swoje a badania swoje. Co do teorii to 10mg osty +lgd 4mg nie powinno bloknąć jedynie może zaniżyć teścia ale bez znaczącego wpływu na lh i fsh. Znam gościa który zapodał 30mg osty i 8mg lgd zaliczył spadek teścia ale bez bloka i bez pct po 4 tyg wrócił do normy. Pozdrawiam.
P.S.clomid to nie są cukierki i bez badań lepiej w ciemno bym nie łykał a poza tym zależy czy będzie konieczny pct
maceek jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-01-2016, 11:21
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Jan 2016
Postów: 18
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Odp: Osta 3 tyg +++

To zrobie tak polecę jeszcze tydzien 10mg ed oste

Od czwartku wejde na 10mg ed osty + 4mg LGD polecę
8 tyg to razem po 7 tyg zrobie badania płatne bo sram
Na tych lekarzy tutaj i ich pier....e

I wtedy porównam badania i wrzuce je na forum.

I wtedy jesli mnie zablokuje lub test spadnie zrobie pct ale jesli delikatnie mnie to zablokuje to wezmę tylko daa dobrej jakos lewoskrętne + tribulusy

A cloma odpuszcze
I po 4 tyg zrobie kolejne badania
Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 9_2_1 like Mac OS X) AppleWebKit/601.1.46 (KHTML, like Gecko) Version/9.0 Mobile/13D15 Safari/601.1
Mixtape jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-01-2016, 14:02
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Dec 2015
Postów: 9
Podziękował: 1
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Odp: Osta 3 tyg +++

Planuje cykl typowo siłowy na osta + LGd Jak będziesz miał badania po cyklu to wrzucaj,ciekawe jak to wyjdzie.
Remi183 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-02-2016, 11:33
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Jan 2016
Postów: 18
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Odp: Osta 3 tyg +++

To tak dzis pierwszy dzien na LGD 4mg z Brawn


Jak wyżej pisałem leciałem do dzis solo 10mg oste

Dzis rano dorzuciłem 4mg LGD z Brawn

Odczucia od 3h brak moze senny jestem
Troche ale to bardziej przez pogodę (deszcz wiatr Itp.fuck the weather in UK)

W zeszły piatek sie jeszcze rozjechalem i przeleżałem dwa dni w łożku... I dopiero w niedziele na siłownie zawitałem spowrotem
Spadków żadnych nie było. Ostaryna i tak była brana z rana

W wtorek juz natomiast + progres cały czas lekki bo lekki ale progres do przodu cały tydzien


Dzis i jutro dzien off dopiero w sobote i niedziele zawitam na Siłownie

Wiec zdam relacje jak po siłowni było


I teraz tak

Badania robione 4tyg przed braniem osty

Następne za 7tyg chyba ze by pojawiły sie jakies problemy to oczywiście szybciej

Osta bedzie jeszcze 8 tyg brana po 10mg
I LGD po 4mg

Nje zamierzam zwiększać
Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 9_2_1 like Mac OS X) AppleWebKit/601.1.46 (KHTML, like Gecko) Version/9.0 Mobile/13D15 Safari/601.1
Mixtape jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów
BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Wyłączony
Pingbacks are Wyłączony
Refbacks are Wyłączony
Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odp. Ostatni post / autor
Osta/ LGD, jakie przerwy? Spadling1 Doping i sterydy 4 19-01-2016 17:08
wysoki LDL a LGD+OSTA ban88 Doping i sterydy 6 09-01-2016 17:38
wysoki LDL a LGD+OSTA ban88 Zdrowie i uroda 5 09-01-2016 13:05
Osta + LGD pierwszy cykl Mixtape Doping i sterydy 3 07-01-2016 15:15
Trening split 4x tyg czy FBW x3 w tyg?? rav91 Trening i plany 5 24-06-2013 15:25

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:17.
BODY ATTACK

Ostatnie obrazki

Kulturystyka: Newsletter
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin