Witam
Na wstępie dam diete i trening wiec
Dieta 3200kalori reko endo
Trening 4x p&p w tyg + 3x cardio po 15min
PUSH ciężki
-Przysiady 5x5
-Wyciskanie leżąc 5x5
-Wyciskanie nad głowę 5x5
-Wyciskanie wąsko (32)Rep Goal
-Wspięcia na palce 4x12-20
PULL lekki
-Martwy ciąg na prostych 4x12
-Wiosłowanie sztangą podchwyt 4x12
-Wiosło hantlem 2-3x12
-Unoszenie ramion na boki w opadzie tułowia 4x12
-Szrugsy 4x12
-Uginanie z supinacją 3-4x12
PUSH lekki
-Wykroki 4x12
-Prostowanie nóg na maszynie 2x12-15
-Wyciskanie skos dodatni 3x12
-Dipsy (40)Rep Goal
-Wyciskanie sztang zza głowy szeroko 4x12
-Wspięcia na palce 4x12-20
PULL ciężki
-Martwy ciąg 5x5
-Żuraw 3x12 na dobicie dwójek
-Podciąganie szeroki nachwyt 30(Rep Goal)
-High pull 3x8
-Uginanie ramion ze sztangą 32(Rep Goal)
-Przedramiona podchwyt+nachwyt(ss) 4x12
Zaczynałem z waga 95+- 1kg obecnie waga to 101kg hmmm wtf :/ ale mniejsza w to
Siła co tydzien zwiększam wszystko o 2.5kg czyli przykładowo zaczynałem przysiad 1 tydz 5x5 110 kg obecnie zaczynam juz 3tydz 117.5kg wiec super na + na pewno progres
Oste ładuje 10mg ed
Czyli 1 tabletke z Brawn
I tak na pewno mam saidy takie jak pocenie sie na wieczor mimo ze osta idzie solo rano naczczo po godzinie zjadam shaka owsiane jagody bilko my protein itp to i tak na wieczor pocę sie jak świnia i pije od cholery wody wtf :/ dziennie nie wiem ale z 7-10l to lekko idzie
I sen to bomba xd takie sny sie śnią ze WTF
Dieta leci 98% czysta + ketchup to te 2% bo kurczak na parze juz mi nje wchodzi jak kiedys
Co moge powiedzieć przez te 3 tyg
To u mnie siła na plus
Stawy .... Nadal pobolewają ale mniej (Pewnje za mała dawka osty)
Na pewno lepsze nabicie bo spuchnięty jestem po siłowni dosc ładnie
ale nie o tym chce gadac
Wiec przejdę do sedna
W uk u GP ... Na badania czekałem do zeszłego tyg WTF .... Jak pisałem w 2 tyg temu ze badania beda za 2 dni przeciągało sie jeszcze tydzien nie dosc ze GP tysiąc pytan po co to itp....
To musiałem sporo na sciemniac.... + nie chciała dac mi kopii to powiedziałem ze to dla lekarza z polski i sie zgodziła na szczęście... W badaniach wyszło wszystko w normie test dosc wysoko w skali 1-10 mam 7 nie wiem czemu tu jest jakas skala z tego co na forach rożnych patrzalem to jest podane zupełnie inaczej....
Wiec po tym stwierdziłem ze raczej nie chce sie bloknoc wiec pozostanę na tych 10mg dziennie
Pytanie jak długo moge to leciec i czy moge do rzucić do tego LGD i sie nie zablokuje ??
Bo uwierzcie ze nie chce mi sie z tymi id....ami gadac i tłumaczyć od nowa...
W razie co ... Moge isc badania zrobic prywatnie lecz to koszt w UK 65-75£ w zależności co ma byc sprawdzone... Info pewne
Posiadam rownież clomid... Wiec
Co doradzacie zrobic ??
Leciec jeszcze z 2 tyg osty solo
I dorzucić LGD ? 4mg ??
Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 9_2_1 like Mac OS X) AppleWebKit/601.1.46 (KHTML, like Gecko) Version/9.0 Mobile/13D15 Safari/601.1