Daniel Wilk w Kulturystyka Online
Martyna Kazmieczak w Kulturystyka Online
Wróć   Kulturystyka Online Forum > KULTURYSTYKA ONLINE > Doping i sterydy
stare 20-02-2017, 20:18
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Mar 2015
Postów: 17
Podziękował: 1
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Domyślnie Ocena wyników badań

Witam,

jestem w trakcie brania samej tury plus po badaniu proviron tak wyglądają wyniki
Hormon folikulotropowy (FSH) (ICD-9: L65) 1,370 mIU/ml 0,950 — 11,950
Luteotropina w surowicy (LH) (ICD-9: L67)  0,550 mIU/ml 0,600 — 12,000
Progesteron (ICD-9: N55) 0,100 ng/ml 0,100 — 0,200
Prolaktyna (ICD-9: N59) 1,90 ng/ml 1,61 — 18,77
Estradiol (ICD-9: K99)  10,000 pg/ml 11,000 — 44,000
Testosteron (ICD-9: O41)  1,32 nmol/l 4,94 — 32,01
Kortyzol (ICD-9: M31)
Kortyzol (ICD-9: M31) 11,00 ug/dl przed południem 6,2 - 19,4 po południu 2,3 - 11,9


Zjadłem koło 50 tabs a biorę po 3 dziennie i udało mi się*zbudować 4kg masy i to dosyć dobrej jakościowo, dlatego też bardzo zdziwił mnie poziom testa
stolarek jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 22-02-2017, 10:49
Użytkownik
Dobry paker
 
Avatar Rising
 
Zarejestrowany: Nov 2015
Postów: 372
Podziękował: 8
Dostał 63 razy "Dzięki" w 59 postach
Domyślnie Odp: Ocena wyników badań

A masz badania z przed cyklu dla odniesienia?

Pierwsze co bym obstawiał to wałowana tura. 4kg masy to moooże po 8 tygodniach 40-60mg tury, a nie po 3 tygodniach niecałych

Patrząc na LH/FSH i poziom hormonów płciowych to po prostu solidnie Cię zblokowało, tak jakbyś jadł metkę

Z tego co możesz zrobić póki co to odstawić proviron, i za tydzień przynajmniej ponowić badania.
Rising jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 27-02-2017, 11:56
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Jun 2014
Postów: 38
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Odp: Ocena wyników badań

To była tura, tura jak i oxa, blokują, stąd spadki teścia.. ture czy oxe łączy się zawsze z teściem, a po cyklu dajesz hcg
kazik1232 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów
BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Wyłączony
Pingbacks are Wyłączony
Refbacks are Wyłączony
Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odp. Ostatni post / autor
Interpretacja wyników - a sarmy Maxemuscle Zdrowie i uroda 0 07-04-2016 13:15
Proszę o sprawdzenie wyników badań - mk,lgd,ostaryna klaxon Doping i sterydy 5 04-04-2016 21:01
Interpretacja wyników michall94 Zdrowie i uroda 10 30-03-2016 21:10
Badania- analiza wyników petrro Doping i sterydy 3 10-03-2016 18:22
Interpretacja wyników badań podczas cyklu. pawelzielinski Doping i sterydy 4 17-02-2016 21:38

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:22.
Body Attack Sports Nutrition
Sylwester Szymczuk
Kategorie / Producenci

Ostatnie obrazki

Kulturystyka: Newsletter
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin