Odp: Ocena cyklu
1) Winstrol tak jak już ktoś mówił, się nie opłaca, a szczególnie bądź świadomy, ze będziesz miał po 14 dniach rozwalony LDL/HDL i to ostro - wino jest tylko dla zawodników, bo ma zbyt duzo skutkow bocznych.
2) Dawka jest okay, z tym ze ja bym dal wiecej tescia a mniej Boldka - uwaga ja tak mowie z powodu a) jest zdrowiej (gruba krew, prolaktyna) i do tego to chyba jeden z pierwszych cyklów co nie? Ktory to twoj cykl??
3) Tu mowia, ze Deca zamiast Boldka, ja personally odeszlem prawie zupelnie od Deci, poniewaz widzialem w ostatnich 20 latach, ze Deca JEDNAK robi tez DLUGOTRWALE problemy w luzku, nie u kazdego ale znam sporo osob, ktore tak maja. Najmniej problemow maja te osoby, ktore biora samego tescia.
4) Jak chcesz dodac anboliczna komponente, to daj sobie SR1520, masz anabolicznosc do androgennosci 80:1 .... wiecej nie musze mowic. Nikt juz sie nie musi truc Boldkiem i takimi tam. Ja prawie ciagle mieszam u moich klientow Testo z nowymi srodkami z medycyny na HIV / raka, bo skutki boczne sa po postu mniejsze, nie zapominajmy, ze wiekszosc sterydow ma ponad 50 lat.
__________________ KO SKLEP - Nasz oficjalny sklep! MUSCLE ZONE kod 5% dla użytkowników KO "KULT-B7" Nie pisze dobrze po polsku... |