Artur Szudrowicz
Iwona Kowalska
Sopot 2014
Marzena Kwinta ostatni trening przed Sopot 2014Marzena Kwinta ostatni trening przed Sopot 2014
Masa mięśniowa przedłuża życieMasa mięśniowa przedłuża życie
Daniel Wilk 12.07.2014Daniel Wilk 12.07.2014
Marzena Kwinta trening 07/2014Marzena Kwinta trening 07/2014
Sami Al Haddad trening w Gdańsku 7/2014Sami Al Haddad trening w Gdańsku 7/2014

DELICIOUS WHEY PROTEIN - 2x1000g - PEAK

HI ANABOL PROTEIN - 2250g - HI TEC

Prostar Whey Protein - 2270g - ULTIMATE NUTRITON

AOL 900 - 120tab - 7 NUTRITION
kulturystyka
Wróć   Kulturystyka Online Forum > KULTURYSTYKA ONLINE > Odżywianie i dieta
Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
stare 20-02-2013, 16:00
Użytkownik
Expert
 
Zarejestrowany: Oct 2012
Postów: 448
Podziękował: 3
Dostał 26 razy "Dzięki" w 26 postach
Domyślnie Na czym smazyc?

pytanko, smarze teraz kurczaka na oleju z oliwy.... ale widze ze to zle; co bedzie najlepszym zamiennikiem?
moze tluszcz z kokosa?
albo poprostu zwykly olej do smazenia.... w koncu taaak duzo go nie dodaje.
z gory dzieki za rady
Rozwalacz jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-02-2013, 16:05
Użytkownik
Dobry paker
 
Zarejestrowany: Feb 2011
Postów: 223
Podziękował: 2
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Odp: Na czym smazyc?

Tłuszcze roślinne - NIE.
Tłuszcze zwierzęce - TAK .

A kurczaka możesz upiec w piekarniku .

Pozdro
Semo jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-02-2013, 16:28
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Apr 2012
Postów: 25
Podziękował: 2
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Odp: Na czym smazyc?

Ostatnio wyszły specjalne woreczki do smażenia piersi z kurczaka na Patelni teflonowej z małą ilością oleju lub bez niego.
Pucol jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-02-2013, 16:42
klk
Użytkownik
Nowicjusz
 
Avatar klk
 
Zarejestrowany: Feb 2012
Postów: 36
Podziękował: 14
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Odp: Na czym smazyc?

W piekarniku trochę długo się kurczak robi około 30-40minut dlatego ja też smażę , smażę na zwykłym oleju tego oleju troszeczkę aby patelnia była mokra.
klk jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-02-2013, 16:58
Użytkownik
Super Expert
 
Avatar bamse21
 
Zarejestrowany: Jan 2012
Postów: 887
Podziękował: 0
Dostał 17 razy "Dzięki" w 17 postach
Domyślnie Odp: Na czym smazyc?

Ja smażę na Cooking Sprayu coś podobnego do PALM.
bamse21 jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-02-2013, 17:12
Użytkownik
Expert
 
Zarejestrowany: Oct 2012
Postów: 448
Podziękował: 3
Dostał 26 razy "Dzięki" w 26 postach
Domyślnie Odp: Na czym smazyc?

no wlasnie zapomnialem dodac ze piekarnik odpada, za dlugo schodzi i nie ten smak jest...
a do woka wrzucam odrazu pokrojone 600gr i mam na caly dzien


i dziekuje za szybkie odpowiedzi!
Rozwalacz jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-02-2013, 20:16
Użytkownik
Super Expert
 
Avatar Litwin
 
Zarejestrowany: Jun 2006
Postów: 3 391
Podziękował: 4
Dostał 58 razy "Dzięki" w 58 postach
Domyślnie Odp: Na czym smazyc?

Najlepiej zrobić na parze,a tak to na rzepakowym.
Litwin jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-02-2013, 21:58
Użytkownik
Nowicjusz
 
Avatar Natural
 
Zarejestrowany: Feb 2012
Postów: 43
Podziękował: 1
Dostał 2 razy "Dzięki" w 2 postach
Domyślnie Odp: Na czym smazyc?

Polecam smażenie na odrobinie swojskiego smalcu - smacznie i zdrowo.
Natural jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 21-02-2013, 10:06
Użytkownik
Super Expert
 
Avatar Daniel Wilk
 
Zarejestrowany: Nov 2009
Postów: 1 839
Podziękował: 4
Dostał 73 razy "Dzięki" w 70 postach
Domyślnie Odp: Na czym smazyc?

Pam oleje do smazenia dla sportowcow, berkley & Jensen Oli Oli
Daniel Wilk jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 21-02-2013, 17:37
Moderator
Super Expert
 
Zarejestrowany: May 2012
Postów: 1 393
Podziękował: 0
Dostał 204 razy "Dzięki" w 198 postach
Domyślnie Odp: Na czym smazyc?

Jeżeli chodzi o oliwy to jakiego kolwiek rodzaju byśmy nie użyli w płynie (nie wiem jak to wygląda te w spray'u) to po około 5 minutach kwasy tłuszczzowe zmieniają się z cisgenicznych w transgeniczne, czyli odwracają się łańcuchami i nie są już zdrowe, więć najlepiej gotować bądź na parze Ale żeby nie oszaleć to jak raz na tydzień czy dwa razy usmazysz pokrojone w kostke to ci kurczak szybko dojdzie i nie będzie tragedii. Tymbardziej że puści soki i wystarczą łyzka oliwy bo reszte to swojej wody puści i będzie oki
TELEWIZOR jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów
BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Wyłączony
Pingbacks are Wyłączony
Refbacks are Wyłączony
Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odp. Ostatni post / autor
z czym . TwiliGht xd Zdrowie i uroda 13 09-08-2010 15:45
w czym najlepiej??:P kroliczek Zdrowie i uroda 28 27-06-2009 13:47
O czym pogadać? Anulek9413 Offtopic 13 27-09-2008 14:07
Z czym Agovirin ?? Ampula Cykle 3 12-05-2007 16:22

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44.
Body Attack Sports Nutrition
Trec Nutrition - Sport And Fitness Supplements
HiTec Nutrition - Odżywki dla sportowców
Kelton - Sprzęt do  siłowni, kulturystyczny, ławeczki
Activlab
Sylwester Szymczuk
Kategorie / Producenci
Sopot 2014
Sopot 2014
Body Attack atletka Marzena Kwinta na ostatnim treningu przed Sopot 2014."><a href=\Body Attack atletka Marzena Kwinta na ostatnim treningu przed Sopot 2014." />
Marzena Kwinta ostatni trening przed Sopot 2014
Marzena Kwinta ostatni trening przed Sopot 2014

Ostatnie obrazki

Kulturystyka: Newsletter
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin