Poniższe fotki pokazują przemiany mojego ciała na przestrzeni 2 lat ćwiczeń. Zacząłem ćwiczyć w wieku 28 lat, trochę późno, ale lepiej późno niż później... Na zdjęciu nr 1 widać dlaczego zacząłem ćwiczyć.... Całkowita zmiana nawyków żywieniowych w połączeniu z wysiłkiem fizycznym dała efekty. Słowa WIELKIEGO PODZIĘKOWANIA należą się człowiekowi, który wskazał mi właściwą drogę do celu i za którego sprawą zjawiłem się w siłowni. Mówię tu o Andrzeju Raku - kulturyście z Radomska. Niechaj będą to oficjalne podziękowania, bo na siłowni jakoś tak schodzi, schodzi i jeszcze nie podziękowałem. (Andrzeju - DZIĘKUJĘ!!!! - dzięki temu, że Ciebie poznałem, moje życie uległo zmianie. (Szkoda, że nie zacząłem ćwiczyć w 1996 - uznaję to za największy błąd w życiu.) Pozdrawiam wszystkich znajomych i nieznajomych! Do zobaczenia w siłowni!
P.S. Co jakiś czas dołożę fotki dla oceny postępów.
23-03-2007, 20:26
MAREK.SLONECZNY
Gość
Odp: Moje NOWE NOWE NOWE fotki do Waszej oceny.
tak naprawde pierwsza fotka tylko podlega ocenie bo jest na niej jakoby "poza" widac że ćwiczysz. masy nie nabieżesz bez diety zwlaszcza przy tej wadze.możesz poszukać sobie czegoś w suplementacji. jesli chcesz uwidocznić brzuch widze w twoim wypadku A6W bardzo fajnie powinna sie sprawdzić.
eee no. Bez odżywek raczej nie ma takich postępów. [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] , [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] , 6- 7 posiłków dziennie. Kilka innych tricków.(A6W tez była, ale po przejściu 2 razy A6W, dochodzę do wniosku, że są lepsze sposoby)
Zrobię wkrótce kilka fotek pozowanych i wrzucę. Postaram się też pomierzyć co nieco. Wzrost 186, waga 90 kg na obecną chwilę. Talia - 80 cm. Na mojej siłowni w szoku są, ponoć to nieźle... mierzył mnie fachowiec!
moje gg 6562342
24-03-2007, 10:25
MAREK.SLONECZNY
Gość
Odp: Moje NOWE NOWE NOWE fotki do Waszej oceny.
Cytat:
Napisał robo
nie bierz tego. lepiej kup l- karnityne
sama l-karnityna też dużo nie da.. na definicje według mojego odczucia jest najlepsze [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] i dieta wysoko białkowa