15-04-2016, 15:58
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 1
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
| Odp: MK-677 - wasze pytania
Cześć,
Mam pytanie czy znalazł ktoś badania potwierdzające pozytywny wpływ MK-677 na utratę tkanki tłuszczowej?
Te, które czytałem (linki poniżej) nic takiego nie potwierdzają a niektóre notują wzrost. [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] > brak utraty tkanki tł wewnątrz jamy brzusznej + wzrost otłuszczenia kończyn [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] > Total and visceral fat were not significantly changed with active therapy. [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] > brak wpływu na AVF (abdominal visceral fat)
Z góry dziękuję za informacje.
Pozdrawiam,
Buxton
|
| |
11-10-2016, 15:14
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 7
Dostał 2 razy "Dzięki" w 2 postach
Cześć,
Moje pytanie:
Czy MK 677 może mieć jakiś negatywny wpływ na poczęcie dziecka(powodować bezpłodność)?? I druga sprawa czy nie powoduje u poczętego dziecka jakiś problemów,zmian itd. czyli generalnie czy dziecko spłodzone przez gościa na mk będzie w 100% zdrowe??
Pozdrawiam
|
| |
04-01-2017, 00:51
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 1
Dostał 5 razy "Dzięki" w 4 postach
Ja mam takie pytanie-czy to działa na coś innego aniżeli kieszeń? Cena była istnie kosmiczna, rzesza ludzi się na to rzuciła, że aż brakowało na MZ oraz allegro, Potem temat ucichł. Czyli jak rozumiem, MK jest gównem pokroju [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] , Ale sobie ponabijali kasę na frajerach, w tym na mnie |
| |
04-01-2017, 10:17
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 11
Dostał 10 razy "Dzięki" w 5 postach
jaka marke lykales ?
|
| | Tagi | booster, brać, cykle, cyklu, diecie, dietę, doda, działa, działanie, dzien, dziennie, efekty, ego, filmow, gdzie, krea, kreatyny, kupić, masy, metabolizm, mięśniowej, nutrition, okres, pierwsza, polaczyc, producent, pytanie, siłowych, stosować, testosteronu, tkanki, tłuszczowej, węglowodanów, www, youtube  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |