19-12-2015, 10:35
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
| Odp: MK-677 plus ostaryna spostrzeżenia zawodnika
Czyli co bys BEN polecal nanajbardziej w robieniu extremalnej masy..MK 677 +LGD + Testoseron+boldek? Czy zamiast LGD ostaryne badz Radard 1ne z Olympusa?
|
| |
19-12-2015, 16:25
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 2
Dostał 3 razy "Dzięki" w 3 postach
Ben czy mógłbyś odpowiedzieć na pytanie odnośnie zastosowania ostarine do pct po cyklu w celu podtrzymania masy ( skoro nie blokuje) Jesli tak to jakie dawki i jak rozłożyć w ciągu dnia proponujesz? Pozdrawiam
|
| |
20-12-2015, 14:15
| Użytkownik Nowicjusz
Odnośnie wpływu osty na wątrobę to niestety ale brałem solo i gdzieś około 4 tyg wątroba zaczęła boleć. Dodam że oste brałem dwa razy w życiu raz z ochroną na wątrobę drugi raz bez i juz to odczułem. Wcześniej nigdy nie brałem żadnych środków. W obu przypadkach była to osta od Brawna. Wątrobę mam ostro zjechaną więc to może też mieć wpływ.
|
| |
20-12-2015, 15:09
| Użytkownik Nowicjusz
Czy to otępienie/senność na ostarynie kiedyś przechodzi? Pracuję mocno intelektualnie i zastanawiam się czy to mnie nie ogłupi w czasie brania
Ostatnio edytowane przez pirat z karaibów ; 20-12-2015 o 15:28 |
| |
22-12-2015, 21:27
| Użytkownik Nowicjusz
Dostał 20 razy "Dzięki" w 9 postach
Przepraszam, że nie odpisywałem ale byłem trochę wyłączony z życia przez pewną dolegliwość. Kolejne fakty: Wstaje mi się znacznie gorzej rano gdy zmieniłem na mk-677 brane na noc zamiast rano. Sen jest bardzo głęboki i z trudnością rano się wybudzam pierwsze 15min-20 na nogach chodzę jak w letargu. Od środy ubiegłego tygodnia dieta bardzo słabo wyglądała starałem się jeść tylko odpowiednią ilość [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] ale leciało mnóstwo śmieci i słodyczy. Po dorzuceniu GW widać że ten sarm spala tłuszcz, niestety kosztem dużego bólu głowy z tyłu w okolicach potylicy. Nigdy nie miałem problemu z bólem głowy teraz jest to codziennie idzie 10mg GW. nie jest to sprawa ciśnienia bo jest 130/80 wzorowe jak zawsze. Ostaryna jakby mniej już nabija w ciągu dnia ale jest to sprawa jedzenia syfu. Na treningu siła do góry cały czas z progresem, pompa też po 1-2 seriach jest. Dokuczają stawy kolanowe i barki czyli nie ma takiego działania regeneracyjnego na stawy, u mnie jak się przyjmuje.
|
| | Michał.K otrzymał "Dzięki" za ten post od użytkownika:
22-12-2015, 21:35
| Użytkownik Nowicjusz
Widzę że dyskusja się wdała o skuteczności sarmów. Na mnie i jak widzę na filmikach youtube ten specyfik działa. Jako osoba startująca jestem przekonany że to będzie wielkim odkryciem suplementacji lub może już dopingu. Mam efekty i jestem przekonany że w 2016 roku sarmy zyskają wielu zwolenników. Ostaryna według mnie dorównuje działaniu turinabolu gdzie jakość i ubicie jest lepsze niż na mecie. Nie mam pojęcia jak to zadziała na osoby mniej wytrenowane z miejszym stażem. Podejrzewam że ma to też związek z ilością receptorów w mięśnich, gdzie ta ilość przez branie saa jest zwiekszona. Skoro sarmy również się wczepiają w te receptory to u osobnika z większą ich ilością efekt będzie leszy.
|
| | Michał.K otrzymał "Dzięki" za ten post od użytkownika:
22-12-2015, 21:41
| Użytkownik Nowicjusz
Ben też czytałem w polskim MD nr5(60)wrzesień październik o trestolonie (7-metylo-nandrolon). Super art. Williama Llewellyn. Nowy lek a tak naprawdę pochodzi z 1963 roku.
|
| |
22-12-2015, 23:35
| Użytkownik Nowicjusz
Michał nie zastanawiałes sie nad braniem osty w jednorazowej dawce skoro okres poltrwania to 24h? Jak Oste dawkujesz teraz? Pozdro i dzieki za relacje.
|
| |
23-12-2015, 07:23
| Użytkownik Nowicjusz
Rano do śniadania 10mg i po trzecim posiłku 10mg. Jak zaczynałem od jednorazowej dawki nabicie nie utrzymywało się do wieczora. Na opakowaniu olimpusa pisze by brać w podzielonych po 5 mg do posiłku łącznie 3_6 kaps.
|
| |
23-12-2015, 11:24
| Użytkownik Nowicjusz
dzisiaj do mnie doszła paczuszka z Muscle Zone.
Moja przygoda z Ostarine zaczyna się ale ja potrzebuję ją do mojego PCT na zminimalizowanie spadków po cyklu.
Nie jestem pewien co do dawki Ben doradził mi 10 mg i raczej sie tego bedę trzymał choć gość brał 25 mg i robil pozniej krew i bylo cacy, ale ja mu odpisalem ze to moze caly czas Clomid dzialac bo dzialanie sie utrzymuje przez kilka tyg pozniej jeszcze.
Ja moje 10 mg bym chcial wcelowac z największym szczytem stężenia dziennego w godziny ranne tak zeby walnąc w kortyzol bo rano najwyzszy.2 dawki po 5 mg raczej sensu nie maja.
Póżniej sprobuję 4 tyg po 20 mg tak jak Ty. Pozdro
|
| | Tagi | aerobów, forma, jedzenie, kulturystyczne, lipo, łydki, masę, mega, metody, moc, mocno, nac, nogi, palce, posiłek, posiłku, powtórzeń, przedramiona, pull, pump, regeneracja, seria, serie, serii, spalanie, suplementów, temat, tkanki, tłuszczowej, treningu, waga, wody, zawodach, zawodami, zawodnik  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |