08-11-2013, 01:24
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 13
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
| methanaxin pmp steroids
Witam posiadam 100tab methanaxin pmp steroids.
Mam kilka pytań. Wiem że na forum są odpowedzi ale nie są spójne u jednoznaczne.
1. Jakie osłonki i po cyklu hepatil?
2. Czy dawkowanie 3tab po 10mg to nie za dużo jak na pierwszy raz? bo słyszałem ze wątroba szybko sięregeneruje i nie powinno być problemu.
3. Jabłczan ile tyg przed końcem cyklu, czy nawet po cyklu ?
4. jedna tab po sniadaniu, 2 tab po posiłku przed treningowym i teraz 3tab po treningu z posiłkiem czy do sotatniego posiłku na noc?
To nie jest tak że nie mam pojęcia! Pytam się aby zweryfikować info.
Z góry dzięki za odpowiedz.
|
| |
08-11-2013, 09:10
| Użytkownik Super Expert
Podziękował: 11
Dostał 96 razy "Dzięki" w 93 postach
| Odp: methanaxin pmp steroids
Witam posiadam 100tab methanaxin pmp steroids.
Mam kilka pytań. Wiem że na forum są odpowedzi ale nie są spójne u jednoznaczne.
1. Jakie osłonki i po cyklu hepatil?
Hepatil regeneruje,wiec najlepiej się sprawdzi po cyklu.Optymalnie by było NAC(n acetyl l-cysteinę)razem z jakimś wyciągiem z karczocha i fosfolipidy sojowe.
2. Czy dawkowanie 3tab po 10mg to nie za dużo jak na pierwszy raz? bo słyszałem ze wątroba szybko sięregeneruje i nie powinno być problemu. Pewnie że za dużo,spróbuj od 1 tabletki dzielonej na pół przez pierwszy tydzień,jak nie poczujesz to możesz zwiększyć,ale dawki powyżej 10 mg już blokują.
3. Jabłczan ile tyg przed końcem cyklu, czy nawet po cyklu ? TCM jedz na cyklu,tak by [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] się porządnie rozkręciła.
4. jedna tab po sniadaniu, 2 tab po posiłku przed treningowym i teraz 3tab po treningu z posiłkiem czy do sotatniego posiłku na noc? Porcje mety bierze się do posiłków co 8 godzin(tyle wynosi okres półtrwania)
To nie jest tak że nie mam pojęcia! Pytam się aby zweryfikować info. Oczywiście tylko po co chcesz się za to łapać w tak młodym wieku. |
| | Litwin otrzymał "Dzięki" za ten post od użytkownika:
08-11-2013, 13:27
| Użytkownik Nowicjusz
dzięki za pomoc 
Ciężko ćwiczę a mam tylko ,,rzeźbę,, nie mogę nabrać masy, a wiem to mi pomoże.
A co do dawkowania 10mg to cykl ile ma trwać max do 6 tyg ?
|
| |
08-11-2013, 14:36
| Użytkownik Expert
Podziękował: 10
Dostał 48 razy "Dzięki" w 46 postach
| Odp: methanaxin pmp steroids Cytat: |
Porcje mety bierze się do posiłków co 8 godzin(tyle wynosi okres półtrwania)
| Co 3h najlepiej.
|
| |
08-11-2013, 17:06
| Użytkownik Nowicjusz
Okres półtrwania jest chyba od 3 do 8 do bez sensu żebym tabletki 10mg dzielił na 3 porcje :O
|
| |
08-11-2013, 17:21
| Użytkownik Dobry paker
Podziękował: 6
Dostał 24 razy "Dzięki" w 24 postach
Kiedyś się brało raz dziennie i też było ok, optymalnie do śniadania i obiadu. Jak na pierwszy cykl zacznij od 20mg, albo nawet 30mg bo to przecież pmp a nie apteka  Pociągnij tak z 6-8tygodni. Na osłonke podczas cyklu nie ma za dużego sensu brać jakiś śmieci w stylu hepatil. Co najwyżej daj lecytyne+witamine c, a po cyklu dopiero heparegen, który w 2 na 3 apteki dostaniesz bez recki jak dobrze przygadasz. Na odblok wszamaj listek cloma, meta niby silnie nie blokuje, ale po cyklu można poczuć wysoki poziom estro.
A tak w ogóle patrząc po dotychczasowych osiągnięciach, weźmiesz, złapiesz trochę wody która i tak po cyklu poleci. To wszystko dlatego, że nie masz diety, a meta nie jest sposobem na niedożywienie. Zresztą jak tam chcesz, jesteś dorosły więc Twoja sprawa. Tylko trochę szkoda marnować czas na trening bez diety.
Prop lub prolo na debiut dużo lepszy.
|
| |
08-11-2013, 17:27
Jak już miałbym brać metę to w okolicach treningu,czyli do obiadu i posiłku po treningowego.Niby to under ale i 5 mg z razaka robiło robotę,a po tygodniu na 10 mg już oceni czy to pewny towar.
|
| |
08-11-2013, 17:44
| Użytkownik Dobry paker
Podziękował: 6
Dostał 24 razy "Dzięki" w 24 postach
Tylko nie porównuj starego dobrego razaka do pmp 
Apteczniaka i tak uważam 15-20mg za minimum na cykl. 10mg to tylko antykatabolicznie na redu się sprawdzi, oczywiście nie przeczę by nic nie dało na masie, tylko moim zdaniem szkoda czasu na taką śmieszną dawkę. Chcę podkreślić jeszcze raz pmp jest słabej klasy towarem więc i deklarowane stężenie jest nie zgodne z prawdą (takie opinie w moim rejonie).
|
| |
08-11-2013, 18:45
Ale nic nie zaszkodzi jak tydzień poleci na 10 mg i sam sprawdzi odczucia,jak nie spełni to jego oczekiwań to zwiększy dawkę.
|
| |
09-11-2013, 13:00
| Użytkownik Nowicjusz
| Odp: methanaxin pmp steroids Cytat: |
Napisał ketmo Na osłonke podczas cyklu nie ma za dużego sensu brać jakiś śmieci w stylu hepatil. Co najwyżej daj lecytyne+witamine c, a po cyklu dopiero heparegen, który w 2 na 3 apteki dostaniesz bez recki jak dobrze przygadasz. | Czyli nie ma sensu kupować tej osłonki? Są opinie że nie którzy biorą, nie którzy nie. Więc wole wydać około 30zł więcej i być spokojniejszy.
|
| | Tagi | aminy, brać, cykl, cyklu, dawkowania, dawkowanie, debiut, diety, dopingu, dzien, dziennie, ego, forum, jabłczan, jeść, krea, kreatyna, litwin, masie, masy, max, meta, nac, najlepiej, noc, odblok, okres, organizm, osłonki, porcje, posiłków, posiłku, posty, sojowe, sport, tcm, temat, trening, treningowego, treningowym, treningu, witamina, witaminy, wody, zwiększyć  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |