10-06-2019, 16:19
| Moderator Super Expert
Podziękował: 141
Dostał 603 razy "Dzięki" w 592 postach
| Odp: Mariusz Tomczuk Obroniłem wynik z zeszłego roku
3 miejsce w kategorii ciężkiej na Olympii to znowu wielki sukces.
Ważne ze cały czas utrzymuje się w świecie na topie
Idziemy teraz coś zjeść i wypić browarka za wynik i za Was, za to ze zawsze we mnie wierzycie i wspieracie. Za to ze jesteście! |
| |
10-06-2019, 16:19
| Moderator Super Expert
| Odp: Mariusz Tomczuk Pora trochę odpocząć
Póki co obrażam się na siłownie, muszę poczuć głód trenowania i wtedy wracam ze zdwojoną siła. Czyli tydzień przerwy i do roboty Maniuraaaaaa
Postaram się mocno nie zaświnić tak aby masę zacząć na dobrym BF.
Po startach jestem zawsze maksymalnie zmotywowany, gdyby nie to ze mój organizm już serio potrzebuje odpoczynku, to pewnie już dziś robiłbym siady z @bigmajkmikulewicz
Plan na najbliższa masę to wyleczyć kontuzje lewego bica i poprawa pleców. A jak ja mówię ze je poprawie to póki tego nie zrobię, nie wystartuje w kolejnych zawodach
Plan jaki mi przyświeca gdzieś tam w oddali to przepracować mocno jesień i wystartować dopiero na Arnold Classic w USA w lutym/marcu
Ale wszystko wyjdzie w praniu
Póki co sezon zakończony, cztery starty - 4 medale i 4x podium.
BigManShow - 2 miejsce
PCA PRO show - 3 miejsce
Nordic PRO - 1 miejsce
Mr. Olympia - 3 miejsce
Od jutra jestem dostępny na kompie dla swoich podopiecznych i biore się za Was leniuchy |
| |
12-06-2019, 21:11
| Moderator Super Expert
| Odp: Mariusz Tomczuk Poooolskaaaa Biało Czerwoni
Los ekipos |
| | Tagi | akademickie, body, ćwiczyć, debiuty, ego, facebook, federacji, głowa, gotowanie, ifbb, koszulki, kre, kulturystyczne, mariusz, mistrz, mistrzostwa, mistrzostwami, motywacja, nac, nawyki, nutrition, ogólnopolskie, online, osta, podsumowanie, ray, real, siłowym, Śląska, trening, treningach, trójboju, www, youtube, zdjęcia  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |