06-10-2009, 19:38
| Moderator Super Expert
Podziękował: 30
Dostał 88 razy "Dzięki" w 79 postach
| Odp: Mariusz Kupczak
Super film.
Bardzo dobra robota Ben.
Aż dziw ze przez te 15 lat ludzie ze srodowiska sportowego nie zrobiłli z Toba takiego reportażu. No chyba ze mi nie wiadomo. Jedynie chyba była migawka w TVN kiedys.
Film napewno bedzie spora motywacja do treningów dla innych.
Mariusz mógłbys napisac jak wygląda Twój trening mięsni brzucha ?
Mariusz forma dobra. Obys utrzymał do MŚ.
Powodzenia!
|
| |
08-10-2009, 09:54
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Trening jest prosty
wznosy nóg a dokładniej wznosy bioder 4x max i wznosy łopatek na AB ROCKET 4 x max i też na AB ROCKET skłony+ wznosy razem
|
| |
09-10-2009, 16:40
| Użytkownik Nowicjusz
Fenomenalna forma i to pomimo choroby.
Moj szacunek dla ciebie Mariuszu za takie osagniecie. 
Powodzenia w przyszlosci.
Tak dalej
|
| |
12-10-2009, 12:50
| Użytkownik Nowicjusz
2 tyg. przed Pucharem
Niestety nie udało mi się ustrzec od przeziębienia 
Jak na razie dwa dni bez treningu.Niestety to może znacząco wpłynąć na moją formę na Pucharze Polski. Mam nadzieję, że w tydzień poprawię ją na tyle by móc się zakwalifikować na Mistrzostwa Świata. Jak na razie nie dopuszczam do siebie myli, że nie dam rady. Prawdopodobnie poleci trochę z mięśni ale lepsze to niż nie móc wystartować na Mistrzostwach Świata.
|
| |
12-10-2009, 18:31
| Gość | Odp: Mariusz Kupczak
Ja również jestem pod wielkim wrażeniem Twojej determinacji i tego co już osiągnąłeś. Nie wielu ludzi porwałoby się na taki sport będąc na Twoim miejscu i TO zobowiązuje Cię Mariuszu do dalszej pracy nad sobą i swoim ciałem - za dużo już zdobyłeś fanów żeby kiedy kolwiek dopuścić do siebie myśli o ew. porażce
Kibicuję wiernie śledząc forum i wierzę, że żadne drobnoustroje nie są w stanie pozbawić Cię startu na Mistrzostwach Świata!
Serdecznie pozdrawiam |
| |
14-10-2009, 15:09
| Użytkownik Nowicjusz
Dziekuje za słowa otuchy myślę że w piątek zrobię już pierwszy trening z tego co widzę to masy nie straciłem tylko podeszła mi woda a z tym to dam rade
|
| |
16-10-2009, 11:08
| Boss Super Expert
Podziękował: 128
Dostał 333 razy "Dzięki" w 230 postach
Najwazniejsze, zeby masa nie poszla, bo tego czlowiek juz na diecie nie nadrobi, do zobaczenia na pucherze, mariuszu!
__________________ KO SKLEP - Nasz oficjalny sklep! MUSCLE ZONE kod 5% dla użytkowników KO "KULT-B7" Nie pisze dobrze po polsku... |
| |
17-10-2009, 15:03
| Użytkownik Nowicjusz
Zrobiłem dziś ostry trening ale na wadze 2 kg mniej niestety masa poszła w dół ale definicja i separacja jest ok
|
| |
17-10-2009, 21:30
| Moderator Super Expert
Podziękował: 30
Dostał 88 razy "Dzięki" w 79 postach
2kg to jednak dla kulturysty sporo. Oby te 2kg to woda 
Powodzenia!
|
| | Tagi | bodybuilder, cykl, diecie, dietę, donalds, doriana, droga, ego, forma, forum, kulturysta, kulturystyka, kupczak, mariusz, mariusza, masa, masę, max, mięśni, mini, mistrzostw, mistrzostwa, nowa, nóg, olympia, online, sami, start, Świata, treningu, trenuje, uda, weglowodany, większy, www, wypad, wystartować, youtube  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |