03-06-2013, 13:11
| Użytkownik Super Expert
Podziękował: 4
Dostał 76 razy "Dzięki" w 73 postach
| Odp: KOKSU prawde Ci powie! (spampost)
Jak sie nie myle Kamil ma 3 stary za sobą
Polki w tamtym roku, które mu ukradli moim zdaniem - tylko dlatego ze koles lepiej pozował czy coś ..... - WIec Kamil był 2
Polski w tym roku 1 miejsce
i teraz świata chyba tez 1 miejsce
Jak ja go zobaczyłem w szatni jak przyjechał na zawody i sciągnał gacie ...
ja mowie stary w klasyku wychodzisz?
a on tak
no to dziś wrocisz ze złotem  hehehe
|
| |
03-06-2013, 13:41
Podziękował: 4
Dostał 76 razy "Dzięki" w 73 postach
Wiecie co on chyba nie ma medalu  to jest jakis medal pocieszenia - nigdzie nie moge wyników znaleźc
Wiem, że Kążmierczak Łukasz zrobił złoto w cięzkiej na pewno
Edyta Woźnicka Bosak - 4 miejsce
Agata Urbaniak - 2 miejsce
|
| |
20-10-2013, 10:23
| Użytkownik Dobry paker
Podziękował: 2
Dostał 28 razy "Dzięki" w 28 postach
Ej szukam koszulek animala albo mutanta albo jakichś innych tylko nie chce roughnecka bo troche drogie i żeby były dobrej jakości. Na allegro też nie ma. Gdzie to znależć?
|
| |
20-10-2013, 23:27
Podziękował: 69
Dostał 39 razy "Dzięki" w 39 postach
| Odp: KOKSU prawde Ci powie! (spampost) Cytat: |
Napisał eradeeselawu W ogóle pszegięcie huja jest z tymi reklamami jebanymi.A szczególnie na Polsacie.  | No to oglądasz film.... reklama... idziesz siku.... oglądasz film.... reklama... idziesz kawę zalać itd ha ha ha |
| |
20-10-2013, 23:46
| Użytkownik Dobry paker
Podziękował: 2
Dostał 28 razy "Dzięki" w 28 postach
2006 i nie mam pytań.
|
| |
23-10-2013, 12:24
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Witam Czy jest tu na forum jakis dzial co mozna suple sprzedawac?
|
| |  | | | Tagi | abs, agresywny, allegro, amerykański, anderson, arni, arnold, attack, austrii, bartek, beta, bialka, bialkiem, body, boks, bokser, bóg, bramkarz, bronzery, carb, ceny, chleb, choroba, ciezarow, cios, crea, cwiczyc, dariusz, david, dawka, dieta, doda, działa, dzien, dziennie, ego, euro, evil, facebook, filmiki, filmy, fit, fitness, forma, formie, formuła, forum, fotka, futbol, gdzie, głowa, gołota, green, hardcore, hilton, home, izolat, james, jedzenie, jedzeniu, jones, kamil, klub, kobieta, koksu, kontrakt, koszulki, kre, kubica, kulturystyka, kupić, maciej, madonna, madryt, marek, masy, maszyna, max, mega, metal, michael, michal, miesiac, miesni, mistrza, mobile, moc, mocny, model, myslicie, najlepiej, najlepsza, najlepsze, najlepszy, nowe, nożna, odblok, okres, online, organizm, osłonki, pain, pamela, panowie, paris, park, paweł, pieczywo, pierwsza, piłka, planuje, play, płatki, polak, polska, portal, powera, powrot, program, pumping, ray, real, reklama, rosja, rozgrzewka, ryba, seriami, serii, sex, show, silne, silowni, siłowego, siłownie, skok, smaczne, solid, soundcloud, spampost, sport, sportowców, start, sztanga, szybki, tabs, tanie, tanio, temat, tłuszczem, treningowy, treningowych, treningu, trenowac, trenuje, tytulu, uda, uroda, urzytkowników, usa, uzytkownikow, użytkowników, valentino, video, waga, wakacje, walka, walki, whey, wielki, większy, wlosy, wode, wody, wspomaganie, www, wyciag, wygra, wygrac, wygral, wygrał, wynik, wypad, wzrostu, youtube, zawodnicy, zawodnik, zawodnikiem, zawodników, zdjecia, zdjęcia, zdrowie  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |