Samo to ze powiedziales ze nie chcesz wygladac jak Castrol tylko jak Arni, Kolego....
Nie ma sensu dyskutowac o tym doloze ci moje spotrzezenie z twarogiem nie przesadzaj bo nawet przy grupie AB trawienie nie jest wystarczajaco efektywne sam bylem maniakiem twarogow zjadalem dzienie ok 6 7 kostek faktycznie w miare szlo ale juz watroba i zoladek nie dawaly rady a i same miesnie nie wygladaly tak jak bym to sobie tego zyczyl, fakt faktem najtansze zrodlo bialka (kostka ok 50gr bialka przy masie 250 2.25 natomiast jajka 5zl przy podobny nasyceniu(nie chce tu porownywac wlasciwosci jajek a twarogu bo jaja wiadomo 2 ligi wyzej) chodzi mi o to ze twarog dlugo sie trawi i naprawde obciaza organizm zastap miesem, ziemniory ryzkiem/makaronem (teraz w biedronce jest pelno ziarnsty bardzo tanio (blonik na plus) dolorz warzywa np te na patelnie sa oka ,
Jezeli tylko mozesz sobie pozwolic to bym na twoim miejscu troche te posilki rozbil nie wyobrazam sobie normalnie Funkcjonowac po posiku skladajacym sie z 200gram piersi i kilograma ziemniorow chyba ze masz zoladek ze stali rozmiaru pluc, Sproboj 100 gram ryzu 200 gram warzyw i piers do tego ,wyjdziesz bardziej na plus i organizm podziekuje ci twardoscia i pelnym wygladem i wydajniejszym trawieniem, Natomiast do twarozku na noc polecam lyzke masla orzechowego (nawet sproboj miksowac z woda jak ci nie wchodzi ) gdzies czytalem badania ze takie polaczenie zapewnia 7h anabolicznosci we krwi czyli noc pieknie przetrzymasz

Z sniadaniem tez bym pokabinowal ja jak nie mam czasu miksuje platki orgiszowe z 40g carbo lyzka (taka spora czubata nuteli) i polowa kostki twarogu i woda i wypijam szybka bobka kaloryczna czasem dodaje owoc np banan borowki zalezy co mam w lodowce .... weglami naladowany po porzednim posilku bialkowym naprawde po takim posilku samopoczucie oka i czuc nabicie...
Mam nadzieje ze niezaszkodze ci radami ; ) sa to moje spostrzezenia wynikajace z metody prob i bledow na przestrzeni 1.5 roku ,
Polecam ci rowniez poszukac jezeli masz targ kolo siebie miejsca gdzie mozesz kupic wolowine, ja kupuje od gorali roznica ok 4zl na kilgorami miedzy piersiami z kurczaka wiec bardzo pozytwnie a i miesko mlode nie trzymane bog wie ile w hipermarkecie , smakuje swietnie przygotowuje sie swietnie i przedewszytkim nie jest twarde !
Sila z toba zycze ci jak najkrotszej drogi do wymazonej sylwetki
PS. Klate zajedziesz zerknij tylko
Regeneracjia klatki:
przy intensywności niskiej-2-3 dni, przy intensywności średniej-4-5 dni, przy intensywności wysokiej-6-7 dni.
stagnacjia potem regres pokobinuj z treningami ja z klatka stalem dlugo troche pokonbinowalem i wystrzelila jak z procy !
pozdrawiam