29-05-2019, 17:39
| Moderator Super Expert
Podziękował: 141
Dostał 603 razy "Dzięki" w 592 postach
| Odp: Karol Małecki Stanąć wśród najlepszych PRO na świecie na tak wielkich zawodach jakimi są #newyorkpro i podczas mojego debiutu na 26 zawodników zostać wyczytanym w drugim porównaniu to dla mnie ogromne osiągniecie
Pytacie co się stało...
Po pierwszej części zawodów, po trzech godzinach przed samymi finałami miała być ogłoszona lista top 5, takie dostaliśmy info. Wyjechałam z sali. Okazało się, że top 10, w którym byłem miała robić układy dowolne. Byłem już 100 km od sali, nie zrobiłem układu, dlatego DNF (do not finish)
Większość z Was to cieszy widząc komentarze, ale uwierzcie mi, nie rusza mnie to i dalej robię swoje. Wy lepiej skupcie się na swoim życiu zamiast marnować czas na moje życie.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie |
| | 
31-05-2019, 14:42
| Moderator Super Expert
| Odp: Karol Małecki Barki nowe połączenia, oczywiście LEKKO i masaż [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] |
| |
08-06-2019, 08:19
| Moderator Super Expert
| Odp: Karol Małecki Wczoraj było LEKKO [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] |
| | Tagi | aerobowy, classic, cynk, dieta, don, flex, glutamine, grzbietu, karol, kulturystyce, kulturystycznych, łydek, małecki, masło, mistrzostwach, noc, olej, olympia, owsiane, piersiowej, posiłek, posiłku, redukcja, rich, rower, rzezba, siłowy, suplementacja, Śląska, tłuszczu, treningiem, treningu, tricepsy, usa, warzywa, witamina, witaminy, youtube  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |