06-02-2013, 09:06
| Użytkownik Super Expert
Podziękował: 11
Dostał 96 razy "Dzięki" w 93 postach
| Odp: Jawohl, Frau Pawłowicz!
lol moich odpowiedzi ciągle na te same pytania masz ostatnich 6 stron,nie mam zamiaru zniżać się do twojego poziomu i ciągle powtarzać to samo(chociaż i tak to robię,bo już drugi raz ci tłumaczę to samo),dopóki nie wkleisz tych enigmatycznych badań nie będę odpisywał.Co nie znaczy że się poddaję,po prostu czekam aż dorośniesz do mojego poziomu i przedstawisz coś więcej niż swoje odczucia i wyniki rzetelne,tylko dlatego ze je znasz.
|
| |
06-02-2013, 09:25
| Użytkownik Expert
Podziękował: 25
Dostał 70 razy "Dzięki" w 66 postach
Ależ ja wcale nie każe powtarzać ci tego samego bo ty jeszcze ani razu bezpośrednio nie odpisałeś na moje pytania!  Jest niemal niemożliwym z tobą rozmawiać bo caly czas rżniesz głupa.
Czekam aż dorośniesz do mojego poziomu i odniesiesz się do faktu że sam zaprezentowałeś dowód mojej racij.
Dotychczas wygląda to tak:
- nie dowiodłeś niczym że osoby homoseksualne nie mają kompetencij do wychowywania dzieci, chociaż jest to twoje podstawowe twierdzenie w tej rozmowie
- sam dałeś dowód na to że twoje twierdzenie jest błędne! Więc wobec tego jak najbardziej wystarczającego dowodu moje badania są po prostu zbędne
- I to jest najlepsze: jesteś tak dużym ignorantem że ignorujesz świetny argument mojej racji jakim jest twoje własne twierdzenie (przypominam twoje twierdzenie: osoby homoseksualne nie różnią się niczym, oprócz orientacji, od osób heteroseksualnych. Z tego wynika że: osoby homoseksualne nie różnią się też kompetencjami, w tym także kompetencjami do wychowywania dzieci, a co za tym idzie nadają siętak samo dobrze do wychowywania dzieci).
Zrobiłeś z siebie kompletnego pajaca! Zacząłeś rozmowę od jednego zdania a potem dowiodłeś dokładnie odwrotnego. Tylko pogratulować.
|
| |
06-02-2013, 09:37
| Użytkownik Expert
Huehue. Twoje twierdzenie ma nawet formę sylogizmu:
Osoby homoseksualne mają wszystkie kompetencje (posiadane przez osoby heteroseksualne)
Zdolność do wychowywania dzieci jest kompetencją
Więc:
Osoby homoseksualne mają kompetencje do wychowywania dzieci
Jeżeli to ignorujesz lub temu zaprzeczasz, to ignorujesz/zaprzeczasz podstawowym prawom logiki. Takiego self-ownage jeszcze nie widziałem.
Ostatnio edytowane przez Mathy-C ; 06-02-2013 o 10:05 |
| |
06-02-2013, 11:41
Nudy!!! Dawaj badania albo nie spamuj.
|
| |
06-02-2013, 11:50
| Użytkownik Expert
Jak już mówiłem, nie muszę, Załatwiłeś się sam. Przegrałeś. Szkoda tylko że bez twarzy, A teraz ignorujesz wszystko co możesz i nie dopuszczasz do siebie myśli o przegranej. W języku angielskim mają na to ładne słowo - denial. Szczerze mówiąc spodziewałem się po tobie więcej. Tą kulawą dyskusję jak i ciebie uważam za skończonych. Jeszcze raz, żeby dobrze wetrzeć - przegrałeś. Pogódź się z tym.
|
| |
06-02-2013, 12:18
To jest gorsze niż żenada,"dawaj badania-nie muszę,załatwiłeś się sam."Retoryka na poziomie gimbazy.Nic nie ignoruję,czekam na twoje rzetelne badania,jeżeli ich nie dasz nie mam podstaw by tobie wierzyć.
|
| |
06-02-2013, 12:22
| Użytkownik Expert
A sobie samemu nie wierzysz?
|
| |
06-02-2013, 12:31
Mistrzowska retoryka.Ja nie wiem że ty nie masz honoru,by w końcu dać te badania,to tak jakby mówić mam ipoda ale nie pokażę,musisz mi wierzyć na słowo.
|
| |
06-02-2013, 14:21
| Użytkownik Expert
Zapomnij na chwilę o badaniach, udaj że ich nie mam i nigdy o nich nie wspomniałem. Jak już mówiłem, nie potrzebuję ich już aby udowodnić swoją rację, bo ty zrobiłeś to za mnie. Odpowiedz na to proste pytanie: wierzysz samemu sobie? Bez zbędnego tłumaczenia i wymyślania niestworzonych rzeczy, wystarczy odpowiedź "tak" lub "nie".
|
| |
06-02-2013, 16:05
| Boss Super Expert
Podziękował: 128
Dostał 333 razy "Dzięki" w 230 postach
Chyba zamknę lepiej
__________________ KO SKLEP - Nasz oficjalny sklep! MUSCLE ZONE kod 5% dla użytkowników KO "KULT-B7" Nie pisze dobrze po polsku... |
| | Tagi | allegro, błąd, development, droga, dyskusja, działa, dzien, ego, face, forma, gdzie, jaja, kobiet, kobiety, kre, kulturystycznych, litwin, ławkę, mama, metody, mistrza, moc, najgorsze, niemczech, nowa, panowie, pawel, pierwsza, płeć, polak, polska, program, przedstaw, real, rezultaty, temat, teoria, wielka, większy, wojsko, www, wyniki, wyników, wzrost, youtube, zachowanie  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |