06-05-2016, 15:45
| Użytkownik Bywalec
Podziękował: 1
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
| Jak schudnac i spalic tkanke tluszczowa i oponke na brzuchu?
Mam 164 cm wzrostu i 80 kg wagi i jestem strasznie otyly i wolny i brak energii mam i biegam aeroby ktore mi nic nie pomagaja i wczesniej jadlem zdrowo a teraz pozwolilem sobie troche podjadac i jadlem ryze,piersi z kurczaka,warzywa i pieprz cayenne,chilli ,czosnek .I szukam kogos kto by mi naprawde skuteczna diete rozpisal i tez choruje na niedoczynnosc tarczycy,przelyk baretta,choroby psychiczne.Prosze o pomoc.
|
| |
09-05-2016, 09:46
| Użytkownik Dobry paker
Podziękował: 0
Dostał 5 razy "Dzięki" w 5 postach
| Odp: Jak schudnac i spalic tkanke tluszczowa i oponke na brzuchu?
Przede wszystkim musisz przestać podjadać. Odstaw przede wszystkim słodycze, bo one są największym problemem. Jakie aeroby wykonujesz, jak często i jak dług?
|
| |
10-05-2016, 14:14
| Użytkownik Bywalec
Aeroby robię godzinę czasu w wolne dni od treningu siłowego.A aeroby wykonuję od wiosny do późnej jesieni i zimą nie trenuję aerobów .A w tej chwili to ledwo przebiegnę 6 km i a w zeszłym roku robiłemod 8 do 10 km wolnym truchtem i dietę stosowałem a w tej chwili to sam sobie taką dietę trzymam piersi z kurczkaka na parze,ryż,kasza i trochę warzyw,tuńczyki,ser twaróg,serek wiejski,jogurt naturalny,jabłko,płatki owsiane z orzechami i cynamonem.
|
| |
16-05-2016, 09:20
| Użytkownik Dobry paker
Podziękował: 0
Dostał 5 razy "Dzięki" w 5 postach
Jeżeli nie chudniesz to spróbuj obciąć jeszcze z 300 kcal z diety. Jeżeli to nie pomoże to pewnie źle łączysz ze sobą posiłki. Oprócz aerobów zalecam też jakiś*trening siłowy.
|
| |
23-05-2016, 13:32
| Użytkownik Bywalec
Trenuję kulturystykę już kilka lat czyli 15 z przerwami a jestem otyły i żadnych mięśni i mało dźwigam tak jakbym zaczynał trenować kulturystykę .
|
| | Tagi | aerobów, aeroby, brzuchu, diete, dietę, diety, energii, jabłko, jogurt, kulturystykę, kurczaka, mięśni, natural, owsiane, płatki, płatki owsiane, pomoc, posiłki, ryż, siłowego, siłowy, spalic, szukam, trening, treningu, trenować, warzywa, wzrostu, zdrowo  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |