15-11-2016, 12:34
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 2
Dostał 5 razy "Dzięki" w 5 postach
| Odp: Hades opinie SARMY
Nie bierz juz lepszy olympus albo ostatnio testowalem alpha farm i tez jest ok.
|
| |
15-11-2016, 15:49
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 1
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
a coś więcej dlaczego nie?
|
| |
16-11-2016, 18:58
| Użytkownik Nowicjusz
Po lgd z teh firmy ja i kolega pojechana watroba nawet na oslonkach. Kolega po lgd mial zapalenie zoladka mi sie juz zaczynaly objawy.Po odstawieniu towaru na 1.5 msc wszystko bylo ok i znowu proba i problemy wrocily wiec ja odradzam ale kazdy robi co chce pozdrawiam i zainwestuje w oslonki niezaleznie z ktorej firmy.
|
| |
16-11-2016, 20:08
| Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 1
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
To dziwne bo niby badania są i dużo osób polecało, dzięki za wypowiedź  a kiedy zamawiałeś ten sort?
|
| |
22-11-2016, 12:56
| Użytkownik Nowicjusz
We wrzesniu
|
| |
22-11-2016, 17:34
| Użytkownik Bywalec
Podziękował: 9
Dostał 46 razy "Dzięki" w 42 postach
Po sprawdzeniu Hades lgd solo przez 5 tyg badania wątrobowe ok. Nawet nie podwyższone, testosteron,e2, lh, fsh wszystko ok bez najmniejszych zmian. Zakupione we wrześniu. Teraz leci z ostą z olympusa. Też sprawdzona solo. Każda solo działała tak jak powinna. Zero dolegliwości żołądkowych. Bez wynalazków w stylu probiotyków. Na osłonę Essentiale w dawce zalecanej przez producenta. Polecam
|
| | maceek otrzymał 2 razy "Dzięki" za ten post od użytkowników: Tagi | badania, ben, ból, brzuch, brzucha, brzuchu, cyklem, działa, działanie, ego, gdzie, kre, lgd, mega, meta, mk-677, nowa, nowe, osłabienie, osta, ostaryna, partie, poprawa, program, prohormony, sarm, sarmy, suple, suplementy, thai, treningu, usa, woda, wody, żywności  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |