Daniel Wilk w Kulturystyka Online
Martyna Kazmieczak w Kulturystyka Online
Wróć   Kulturystyka Online Forum > KULTURYSTYKA ONLINE > Doping i sterydy
Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
stare 01-02-2011, 17:06
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Aug 2010
Postów: 40
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Red face Fotki / Opinie SAA

temat sluzy do wstawiania wlasnorecznie robionych fotek, opinii n/t ich dzialania, dostepnosci, potwierdzenia autentycznosci, fejkow itp...

foty z neta, z adresami stron beda usuwane!
[hr]
ruszamy na grubo - cos ode mnie

gh 10jednostek w butli,

[hr]
data wybita

[hr][hr]
lg team jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
Body Attack YamBam - KOKOS NOWY!
stare 02-02-2011, 07:08
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Aug 2010
Postów: 40
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie RE: Fotki / Opinie SAA

TAD Glutatione



bralem 1amp week, rewelacja srodek, znakomita regeneracja organimzu, poprawa wynikow badan, wyglad skory na duzy plus,

[hr]
gh 15iu PC Chiny,



tyle zwolennikow co przeciwnikow,
lecz widzialem na klilu osobach efekty takze zalicza sie do tych pierwszych,
lg team jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 03-02-2011, 10:15
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Aug 2010
Postów: 40
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie RE: Fotki / Opinie SAA

finasterid 5mg

lg team jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 13-02-2011, 01:03
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Jan 2011
Postów: 3
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie RE: Fotki / Opinie SAA

Chcialbym sie dowiedziec cos na temat tego TAD600 a mianowicie, sprawdzales moze? i jak jest z dorwaniem go? poniewaz mojj kolekcjoner tego nie posiada a z teg co czytalem o tym to mi by sie przydalo hee
przyczajka jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 15-02-2011, 15:07
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Aug 2010
Postów: 40
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie RE: Fotki / Opinie SAA

pisalem ze bralem 1amp week w 2inj po 300,
fajny srodek, z tego co wiem teraz to ciezko go dostac,
lg team jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 22-06-2011, 15:32
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Aug 2010
Postów: 40
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie RE: Fotki / Opinie SAA

prop balkana, bolacy ale dzialanie bardzo dobre

[hr]
lg team jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 26-06-2011, 09:48
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Aug 2010
Postów: 40
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie RE: Fotki / Opinie SAA

alchemia w blistrach

winko



jest tez juz metka, oxa i chyba antos

co najwazniejsze ze mimo zmiany szaty cena ta sama pozostala, na tabsach AP i 10
lg team jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 10-09-2011, 09:42
Użytkownik
Nowicjusz
 
Avatar _Skoczek_
 
Zarejestrowany: Sep 2011
Postów: 68
Podziękował: 3
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Odp: Fotki / Opinie SAA

Lg Team co masz namyśli po tym Glutationie że poprawia wygląd skóry ? Chodzi tu o niwelowanie tych syfków co wyskakują po odbloku SSA ?
_Skoczek_ jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 14-09-2011, 13:22
Użytkownik
Nowicjusz
 
Avatar demien
 
Zarejestrowany: Aug 2011
Postów: 35
Podziękował: 2
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Odp: Fotki / Opinie SAA

kurcze, pierwsze słyszeł o tym tad... z tego co wyczytałem bardzo fajny antyoksydant, poprawia samopoczucie, cerę... idealny przy pct. Czy to ma podobne działanie do hcg ?
demien jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 31-03-2012, 11:43
Użytkownik
Expert
 
Avatar wilczur
 
Zarejestrowany: Aug 2011
Postów: 780
Podziękował: 10
Dostał 48 razy "Dzięki" w 46 postach
Domyślnie Odp: Fotki / Opinie SAA

Bardzo dobre NPP, działa wzorowo.
wilczur jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów
BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Wyłączony
Pingbacks are Wyłączony
Refbacks are Wyłączony
Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odp. Ostatni post / autor
Fotki i opinie sterydow lg team Doping i sterydy 5 27-08-2010 20:34
2-gi cykl SAA i_p1r3k0n3 Cykle 12 29-12-2007 22:23
saa +ph Madmaster Cykle 26 29-12-2007 12:24
wykrywanie SAA milykoksik0511 Doping i sterydy 12 21-12-2007 22:28
ph i saa imported_Thorgal Doping i sterydy 11 24-11-2007 14:22

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:22.
Body Attack Sports Nutrition
HiTec Nutrition - Odżywki dla sportowców
Kelton - Sprzęt do  siłowni, kulturystyczny, ławeczki
Activlab
Sylwester Szymczuk
Kategorie / Producenci

Ostatnie obrazki

Kulturystyka: Newsletter
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin