14-04-2015, 11:54
| Moderator Super Expert
Podziękował: 141
Dostał 603 razy "Dzięki" w 592 postach
| Odp: Emil Kaleński Takie tam z odwiedzającymi nasze stoisko SFD.PL AfterWorkout.com PoTreningu.pl z ostatniego dnia targów - tj. niedzieli. Bardzo mili, zyczliwi i otwarci ludzie, w tym także nasi rodacy 
Oczekuje uploadu wywiadów z gwiazdami targów, czyli moja druga praca po ''gwiazdorzeniu" |
| |
16-04-2015, 11:28
| Moderator Super Expert
| Odp: Emil Kaleński Chest day - 4 cycki spompowane |
| |
20-04-2015, 16:34
| Moderator Super Expert
| Odp: Emil Kaleński News Mistrzostwa Polski 2015 za nami. Jak zawsze wiele emocji, radosci z sukcesow znajomych, troszke kontrowersji i osobistego niedosytu, ze nie bylo mnie na deskach, ale to takze czesc mojego planu.
Troche pracy na stoisku SFD.PL i PoTreningu.pl czyli moich sponsorow, troche wywiadow z zawodnikami (upload soon), spotkan ze znajomymi i fanami.
Impreza tradycyjnie juz w Kielcach bardzo na plus, swietna scena, sporo wystawcow - pamietam moje pierwsze zawody bodajze w 2008 roku - 3 firmy na krzyz
Emotikon smile
.
Gratulacje dla wszystkich zawodnikow - bez wyjatku - oczywiscie mowa o tych przygotowanych wedle kryteriow zawodow. Wiem doskonale ile trudu kosztuja przygotowania i kazdemu nalezy sie szacunek za przebyta droge, bez wzgledu na miejsce. Ale nie owijajac w bawelne, wszyscy startujemy po to, by zostac sklasyfikowanymi jak najwyzej, co jednak swiadczy o tym, ze jestes my po prostu dobrzy w tym co robimy! A wiec szczegolne gratulacje dla finalistow, medalistow i zwyciezcow!
Fotki splywaja, filmiki splywaja, a ja wrzucam zdjecie z najwiekszymi swirami w branzy
Emotikon smile
z Milewski Karol-WPF Body Building, MinikoxBodybuildier i Paweł Rymuza |
| |
22-04-2015, 15:55
| Moderator Super Expert
| Odp: Emil Kaleński Przenoszenie linek wyciagu gornego. Linki umozliwiaja pelniejszy zakres ruchu, poprzez mocniejsze cofniecie lokci. Aktualny trening, waga 118kg. [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] |
| |
28-04-2015, 11:45
| Moderator Super Expert
| Odp: Emil Kaleński Takie tam kombinacje, hack przysiad przodem do konstrukcji. Aktualnie zmagam sie z małym urazem kolana, to ćwiczenie jest całkowicie bezpieczne.
link: [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] |
| |
30-04-2015, 13:48
| Moderator Super Expert
| Odp: Emil Kaleński Najlepsza maszyna na klate na jakiej miałem okazje trenowac. Oczywiście Siłownia Stoker !
link: [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] |
| |
04-05-2015, 19:02
| Moderator Super Expert
| Odp: Emil Kaleński News Taki finisz majówki, lapki. Prostowanie przedramion ze sztangielka w opadzie tulowia czyli triceps kickbacks. Bardzo dobrze sprawdza sie takze odpowiednio dobrany ciezar linki wyciagu dolnego. Z reguly stosuje na wykonczenie treningu.
| |
07-05-2015, 19:12
| Moderator Super Expert
| Odp: Emil Kaleński Wideo Wioslowanie sztangielka. Chyha moje ulubione cwiczenie, niestety malo jest klubow w ktorych mozna pojsc na calosc w zwiazku z obciazeniem.
W wielu cwiczeniach stosuje nieksiazkowe ulozenia ciala, dostosowuje je pod siebie.
Plecy still in progress.
| |
09-05-2015, 14:36
| Moderator Super Expert
| Odp: Emil Kaleński Dzisiejsza sesja z ekipa SFD.PL PoTreningu.pl, i takie tam wyglupy pomiedzy praca 
Dlugi, ciezki dzien, ale mysle, ze efekty zadowalajace 
Mi udalo sie przyniesc na sesje taka forme, z jaka obecnie "noszę się" na codzien, Sylwia Sobota - trener personalny IFBB w formie startowej (kilka dni przed ME, trzymamy kciuki!) i Fit Lovers w skladzie Pamela i Mateusz, rowniez super wygladajacych, a jeszcze lepiej…tanczacych, skaczacych, cudujacych w przestworzach. Swietni ludzie, mile spedzony czas, za ktory serdeczne dzieki. Oczywiscie nie moglo zabraknac Sylwester Szymczuk bodybuilding Photography, ktory wszystko udokumentowal w obiektywie swojego aparatu. Sa tez male nagrania, wiec stay tuned! |
| |
10-05-2015, 10:25
| Moderator Super Expert
| Odp: Emil Kaleński |
| | Tagi | 75kg, activlab, doda, ego, facebook, fibo, grand, hack, juniorów, kolana, kulturystyka, lek, mięsień, minerałów, moc, najlepsze, natural, nogami, nóg, obciązenia, porcje, prix, przysiady, san, sfd, sushi, video, www, wyciskania, zabrze, zawodników, zawodów, zdjęcia, zdrowe, zestaw  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |