| | | | |
22-02-2012, 13:21
| | Użytkownik Super Expert
Podziękował: 9
Dostał 44 razy "Dzięki" w 41 postach
| Odp: Dzienniczek - funia24
spokojnie spokojnie ..niech kupi co robi w takim przedziale pow jakim robi nie ma co tworzyć na nowo skoro nie wie jak taki przedział na nią zadziała .....wiem sam po swoich paniach na siłowni że nie koniecznie na redukcji sprawdza się większa ilość pow . zwiększa się intensywność ćw. poprzez skracanie czasu serie łączone i wiele innych technik ...puki co FUNIA24 rób tak jak zaplanowałaś daj sobie 2 miesiące czasu na ten plan i sama zobaczysz zmiany ...pilnuj diety i aerobów bo to jest bardzo istotne.....
co do samotnego ćw. wśród panów przyzwyczają się i jak będę cie regularnie widzieć zaczną pomagać ...gwarantuje ci to .....
|
| |
22-02-2012, 13:37
| | Użytkownik Dobry paker
Podziękował: 10
Dostał 14 razy "Dzięki" w 13 postach
Oczywiście wczoraj też było 40 min aerobów ( zapomniałam napisać ) 15 min orbitek i 25 rowerek.
Znowu zaczęłam czuć zakwasy i to jest piękne  Tricuś boli, klatka rwie czuje że żyje  szkoda tylko że jeszcze tyle zwisów jest na łapkach, ale do wszystkiego powoli dojdę geloo83 Mam nadzieję, już w sumie mnie tam widywali ale nie na wolnych  Znowu dostałam nowego powera i chęci. Stary trening już mi się przejadł |
| |
22-02-2012, 13:37
Podziękował: 2
Dostał 15 razy "Dzięki" w 14 postach
Po treningu zjedz normalny posiłek z ryżem a przed snem kazeine. Posiłek 30 min po treningu moze być max 40 min a kazeine przed samym snem i z orzechami albo masłem orzechowym np. primavika (bez soli i cukru) oliwa bedzie raczej nie do przełknięcia, spokojnie dasz rade jak metabolizm sie nakręci.
Z pow. to 10-12 w jednym ciężkim ćwiczeniu a w pozostałych 15-20 zależy od ćwiczeń
|
| |
23-02-2012, 21:03
Kolejny dzień treningu za mną , znowu wyszłam spocona i wykończona
Plecy
* Ściąganie do klatki drążka wyciągu górnego 4 x 15
* Wiosłowanie sztangielką w opadzie tułowia 4 x 15
* MC 4 x 10 ( Chyba coś robię źle strasznie bolał mnie czworoboczny )
Biceps
* uginanie przedramion ze sztangielką uchwyt młotkowy 4 x 15
* uginanie przedramion na wyciągu 4 x 10 ( jak mogę zastąpić to ćwiczenie? Strasznie go nie lubie :/ )
Brzuch
* spięcia z obciążeniem 4 x 20
* Allachy 4 x 20
* unoszenie nóg w zwisie na drążku 4 x 20
Aeroby 40 min
|
| |
24-02-2012, 09:34
Dostał 18 razy "Dzięki" w 18 postach
zrób zamiast na wyciągu to ze sztanga stojąc albo na modlitewniku
najlepsze efekty jak dla mnie są na sztandze łamanej
__________________ Każdy z nas z prochu powstał i w proch się obróci.
Lecz z każdego z nas można wyrzeźbić diament !!! |
| |
27-02-2012, 12:08
Trening z dnia 25.02.
Nogi
* Przysiady bardzo niskie na suwnicy 20 kg (ze sztangą) 3 x 10
* Przysiady wykroczne ze sztangielkami 10 kg 4 x 15
* MC na prostych 30 kg (z gryfem) 4 x 10
* Prostowanie nóg 3 kafle 4 x 10
* Wspięcia 15 kg 4 x 15
Barki
* Wyciskanie żołnierskie 10 kg 4 x 10
* Unoszenie sztangielek na boki 2 kg (sztangielka) 4 x 10
* Unoszenie sztangielek bokiem w opadzie 2 kg ( sztangielka ) 4 x 10
Brzuch
* Allachy 5 kafli 4 x 20
* Spięcia na maszynie 5 kafli 4 x 20
* podciąganie nóg w zwisie na drążku 4 x 20
Aeroby tylko 25 minut
Chyba przedobrzyłam :/ wczoraj nie wstawałam z wyra a dzisiaj zmuszona pójściem do pracy musiałam już wstać ale o treningu nie ma mowy ... Nogi bolą niemiłosiernie, czuje każdy mięsień od łydki po pośladki , jakiś koszmar ...
__________________ "Trzeba coś stracić, by coś docenić. Żeby odzyskać, trzeba się zmienić..." |
| |
01-03-2012, 10:52
| | Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Witam
Mozesz mi napisac czy odkad zaczelas cwiczyc waga poszla Ci do gory ?? jak to bylo ??
Moja dziewczyna zaczela ze mna cwiczyc tzn kupilem jej na walentynki karnet na silownie i ostatnio mi powiedziala ze odkad zaczela cwiczyc przytyla 2 kg mi sie wydaje ze to jest normlana reakcja organizmu, lecz nie prowadzilem nigdy kobiety i pytam o rade .
|
| |
05-03-2012, 23:14
Witam hmm na walentynki? Ćwiczy 2 tyg moim zdaniem waga powinna spaść... Za wcześnie u niej na mięśnie, które ważą więcej niż tkanka tłuszczowa... Ja z wagą stoję w miejscu ale taki mam cel ... Bardziej niż o redukcję czy masę walczę a rekompozycje.
__________________ "Trzeba coś stracić, by coś docenić. Żeby odzyskać, trzeba się zmienić..." |
| |
06-03-2012, 13:47
Dostał 18 razy "Dzięki" w 18 postach
a sprawdzasz sobie obwody czy tylko bazujesz na wadze?
bo ja zauważyłam, że nawet jak waga mi stoi w miejscu to lecę z obwodów
__________________ Każdy z nas z prochu powstał i w proch się obróci.
Lecz z każdego z nas można wyrzeźbić diament !!! |
| |
06-03-2012, 16:25
Mierzę się , oglądam strzelam foty , kręćka od tego dostałam  zaczynam trochę loozować, bo w jakąś paranoje popadam  Ćwiczę 2 miechy i muszę przyznać że podczas ćwiczeń wyraźnie widać biceps , na "suchara" jak wyprostuje rękę to widać troszkę tric  Na zdjęciach nie jest to za bardzo widoczne i klata mi się modeluje, w miejscu rozpiętek jest twardę i wogóle zaczęłam zauważać że ciało staje się jędrniejsze i mięśnie twardsze. Jeszcze wiele pracy przede mną, dopiero się uczę, staram się jak mogę ale nie zawsze udaje mi się polnować michy .... Zdarzają się małe odchyły chce nabrać troszkę mięcha a wycinkę i suche jedzonko to tak w maju
| | | Tagi | aeroby , arnold , białka , biceps , brzuch , dieta , dwugłowy , dzien , dziennik , ego , kre , ławce , mleka , mleko , najlepszy , noc , oliwa , płatki , posiłek , przysiady , rowerek , rozgrzewka , rozpiętki , ryż , spalić , spięcia , suwnicy , sylwetki , tłuszcz , tłuszczowej , treningu , triceps , wyciąg , wyciskanie , wznosy | | Narzędzia wątku | | | | Wygląd | Wygląd liniowy | |